Windows Tips & News

Du kan nå bygge inn Pinterest Pins i OneNote og Word

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

I følge de siste ryktene, Microsoft forsøkte å kjøpe bildedelings sosiale nettverk Pinterest, men forhandlingene traff veggen uten videre fremgang. Likevel ser to selskaper ut til å styrke partnerskapet med nye Pinterest-integrasjoner i Microsofts produkter. På Tech Community Forum, Microsoft kunngjorde i dag at brukere nå kan bygge inn interaktive Pinterest Pins i OneNote og Word for Web.

Annonse

Pinterest er en tjeneste for bildedeling og sosiale medier laget for å la brukerne lagre ideer og finne informasjon på Internett ved hjelp av bilder. Foruten det statiske innholdet, støtter Pinterest animerte GIF-er og videoer. Informasjonen introduseres i form av oppslagstavler. Pinterest er et veldig populært sosialt medienettverk i dag.

For å legge til Pinterest Pin til OneNote eller Word, er alt du trenger å gjøre å kopiere lenken til Pin-en du trenger og lime den inn i et dokument eller notat. En app vil automatisk gjengi Pin med en lenke ovenfor. Det er ingen grenser for hvor mange pins du kan legge til i en notatbok eller et dokument. Microsoft sier at du kan lage "hele notatbøker proppfulle av pins."

OneNote Pinterest-integrasjon

Embedded Pins er nå tilgjengelig i OneNote for Windows 10, web, Mac, iPad, Android og OneNote 2016. Når det gjelder Word, fungerer Pinterest-integrasjon bare i Word for nettet. Det er verdt å nevne at du ikke trenger et Microsoft 365-abonnement for å bygge inn Pins i dokumentene eller notatene dine.

Word Pinterest-integrasjon

Pinterest Pins blir med i den nylig annonserte interaktive apper for Word for nettet. Fra nå av kan du legge til innebygd innhold fra YouTube, Vimeo, Microsoft Forms, Pinterest og mange andre tjenester. I tillegg til dette er Pinterest integrert i Microsoft Edges samlingsfunksjon.

Interaktive apper er ikke den eneste nye funksjonen for Office. Snart begynner Microsoft å rulle ut forbedret mørk modus og smarte tekstforslag for Word. Også diktering for Word og Outlook støtter nå syv nye språk.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Last ned Deaktiver nettstedtilgang til språkliste i Windows 10

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Aktiver eller deaktiver nettstedtilgang til språkliste i Windows 10

Aktiver eller deaktiver nettstedtilgang til språkliste i Windows 10

Legg igjen et svarSlik aktiverer eller deaktiverer du nettsidetilgang til språkliste i Windows 10...

Les mer

Kjør forskjellige Firefox-versjoner samtidig

Kjør forskjellige Firefox-versjoner samtidig

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenDen populære Firef...

Les mer