Windows Tips & News

Last ned winamp skins arkiver

click fraud protection

En ny utgivelse av det populære Quinto Black CT-skinnet for den gode gamle Winamp-spilleren er tilgjengelig. Versjon 3.4 legger til et klassisk hudutseende, og noen få reparasjoner og forbedringer.

En ny utgivelse av det populære Quinto Black CT-skinnet for den gode gamle Winamp-spilleren er tilgjengelig. Versjon 3.3 legger til et nytt konfigurasjonsdialogvindu, som nå inkluderer halvparten av hurtigmenyalternativene og mer.

En ny utgivelse av det populære Quinto Black CT-skinnet for den gode gamle Winamp-spilleren er tilgjengelig. Versjon 3.2 legger til en rekke interessante forbedringer, inkludert ny VU Meter (digital horisontal), et FullScreen-alternativ for Album Coverflow, og mer!

En ny utgivelse av det populære Quinto Black CT-skinnet for den gode gamle Winamp-spilleren er tilgjengelig. Versjon 3.1 legger til en fot til flere komponenter, nye analoge VU Meter-vekter og mer!

En ny utgivelse av det populære Quinto Black CT-skinnet for den gode gamle Winamp-spilleren er tilgjengelig. Versjon 2.8 kommer med kule "høyttalere" og mindre temajusteringer.

En ny utgivelse av det populære Quinto Black CT-skinnet for den gode gamle Winamp-spilleren er tilgjengelig. Versjon 2.7 kommer med et par nye funksjoner, inkludert en oppdatert kontekstmeny for Compact Cassette, og snappoints til Compact Cassette, Compact Disc og Vinyl Record.

En ny utgivelse av det populære Quinto Black CT-skinnet for den gode gamle Winamp-spilleren er tilgjengelig. Versjon 2.6 kommer med en rekke rettelser og forbedringer gjort til Playlist Editor, Media Library, Visualizations og CD Cowerflow.

Gjenopprett klassisk adresselinje i Firefox 77

Gjenopprett klassisk adresselinje i Firefox 77

Slik gjenoppretter du klassisk adresselinje i Firefox 77Firefox 75 introduserte en ny adresselinj...

Les mer

Firefox 75 utgitt, her er hva som er nytt

Firefox 75 utgitt, her er hva som er nytt

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMozilla har gitt u...

Les mer

Windows 10 Build 16215 er ute

Windows 10 Build 16215 er ute

Microsoft lanserte i dag nok en Windows 10 Insider Preview-versjon. Windows 10 build 16215 som re...

Les mer