Windows Tips & News

En nærmere titt på den kommende File Explorer-oppdateringen i Windows 11

click fraud protection

For nylig fikk vi vite at a ny stor overhaling av File Explorer er under arbeid for Windows 11. Appen vil få nytt design, flere nye funksjoner som en ny startside og forbedret integrasjon med OneDrive og Microsoft 365.

Windows Central-portalen har mottatt interne oppsett som viser hvordan Filutforsker vil endre seg i nær fremtid. For eksempel vil vindustittelen få en moderne adresselinje, et oppdatert søkefelt og en oppdatert verktøylinje med en ny hjemknapp. Kopier/klipp/lim inn-knappene, og alt annet som Windows 11 Filutforskers verktøylinje for øyeblikket er vert for, vises i et dedikert område over filvisningen, rett under adresselinjen.

Sistnevnte er også redesignet. Den er nå større, har Mica/Fluent Design-effekter og ser integrert ut med tittellinjen. Banens brødsmuler er nå mye større og berøringsvennlig. Vel, hele den nye File Explorer-designoppdateringen forventes å gjøre appen mer brukbar på berøringsskjermenheter.

Den redesignede hjemmesiden vil ha bedre integrasjon med Microsoft 365-tjenester, med en Utvalgt-seksjon øverst med større forhåndsvisningsminiatyrbilder.

Navigasjonslinjen på venstre side vil også få et moderne Fluent Design-utseende. Detaljpanelet vil vise mye mer informasjon om filer og mapper, takket være integrasjon med Microsoft 365. Den vil vise relaterte e-poster og kommentarer på filer hvis de deles på skyen.

Galleri

Microsoft jobber også med å legge til en praktisk bildeviser innebygd i File Explorer. Den nye Galleri-mappen vil tillate visning av forstørrede miniatyrbilder når du holder markøren over bildefilen med musepekeren.

I tillegg prøver Microsoft å implementere «tags» i File Explorer. Ved å tilordne tagger til filer kan brukere organisere og kategorisere dem med nøkkelord og farger, på samme måte som Finder-appen på macOS.

Hvis Microsoft går videre med planene sine, vil det være den største oppdateringen til File Explorer siden Windows 8, utgitt for mer enn 10 år siden. Selskapet ønsker at den nye «Explorer» skal forbli kjent for brukerne, men samtidig få et moderne design som matcher stilen til operativsystemet.

Mange av endringene i Filutforsker vil komme før slutten av 2023. Det er mulig de lander i de stabile Windows 11-versjonene denne sommeren sammen med Moment-oppdateringen. Alternativt kan den nye filutforskeren bli en del av Windows 11 versjon 23H2 som er planlagt for utgivelse i høst.

Via Windows sentral

Hvis du liker denne artikkelen, vennligst del den ved å bruke knappene nedenfor. Det vil ikke ta mye fra deg, men det vil hjelpe oss å vokse. Takk for støtten!

Xbox-appen på Windows vil forutsi spillytelse før du laster ned spillet

Xbox-appen på Windows vil forutsi spillytelse før du laster ned spillet

Microsoft har lagt til et nytt tekstnotat til spillsidene i Xbox-appen for Windows. Takket være d...

Les mer

Slik deaktiverer du varsler på låseskjermen i Windows 11

Slik deaktiverer du varsler på låseskjermen i Windows 11

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSlik kan du deakti...

Les mer

Native OneDrive-klient for ARM-baserte PC-er og Mac-er er nå tilgjengelig

Native OneDrive-klient for ARM-baserte PC-er og Mac-er er nå tilgjengelig

Etter bringe et bilderedigeringsprogram til OneDrive for Web, kunngjorde Microsoft nok en stor ut...

Les mer