Windows Tips & News

Windows 10 Build 16291 er ute for Windows Insiders

click fraud protection

Microsoft lanserte i dag nok en Windows 10 Insider Preview-versjon. Windows 10 build 16291 som representerer den kommende Windows 10 Fall Creators Update, kodenavnet "Redstone 3", er nå tilgjengelig for Fast Ring Insiders. den "Hopp videre"-versjonen er ikke tilgjengelig. Denne konstruksjonen kommer med en rekke forbedringer og rettelser. La oss se hva som er nytt.

Endringsloggen inneholder følgende forbedringer og oppdateringer.

Fortsett fra telefoner til PC med Cortana: Cortana-brukere kan nå gjenoppta artikler, nyheter fra sine iPhones og Android-telefoner til PC fra Cortana-appen. Denne spennende funksjonen kommer i tillegg til de eksisterende funksjonene der brukere kan synkronisere påminnelser, varsler og SMS på tvers av enhetene sine og holde kontakten mens du er på farten!

Generell endringer, forbedringer og rettelser for PC

  • Vi løste et problem der Windows Updates oppdateringshistorikk noen ganger etter en oppgradering manglet en oppføring for funksjonsoppdateringen du nettopp hadde gjort.
  • Vi løste et problem der rulling med berørings- eller presisjonsberøringsputer ikke fungerte med F12-utviklerverktøyene.
  • Vi fikset et problem der pin-tilbakestilling over lås ("Jeg har glemt PIN-koden") bare ville fungere første gang passordet ble tilbakestilt.
  • Vi fikset et problem der Microsoft Edge ville krasje hvis du la til en favoritt i en favorittmappe og deretter umiddelbart sorterte den mappen etter navn.
  • Vi fikset et problem med indekseringsprogrammet fra nylige flyvninger som kan føre til at Outlook 2016-søk ikke klarte å indeksere meldingsteksten.
  • Vi fikset et nylig problem som resulterte i at Skype UWP-appen ikke ble lansert hvis den ble minimert når du klikket på et innkommende anropsvarsel.

Listen over kjente problemer er ikke tilgjengelig.

Kilde: Microsoft.

Windows 10 Bygg 14393.2396 Arkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Windows 10 Build 14393.1737 er ute med KB4038801

Windows 10 Build 14393.1737 er ute med KB4038801

Legg igjen et svarMicrosoft ga i dag ut Windows 10 Build 14393.1737 for den stabile grenen. Pakke...

Les mer

Last ned Last ned The_Official_Ben_Tjibe_Skin_v1 Skin for Winamp

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer