Windows Tips & News

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

click fraud protection

Microsoft utgitt Edge 92.0.873.1 til Insiders i Dev-kanalen. Det er den første konstruksjonen av nettleseren basert på Chromium 92. Den tidligere versjon 91-grenen er nå i betakanalen. Dagens utgivelse inkluderer et par nye funksjoner, men de er mindre og vil ikke være synlige for en årsaksbruker. Det er også generelle forbedringer og mindre reparasjoner.

Etter Canary-bygg er Microsoft Edge Dev nå tilgjengelig for Android-brukere. Fra nå kan mobile Edge-brukere velge mellom stabile, Dev- og Canary-utgivelser for å prøve de siste endringene i nettleseren.

Microsoft lanserte en ny stabil versjon av PowerToys-pakken deres. PowerToys 0.37, selv om den ikke inkluderer Video Conference Mute-verktøyet ennå, kommer med forskjellige rettelser og forbedringer gjort til de inkluderte appene.

Microsoft lanserte i dag Windows 10 Insider Preview Bygg 21370 til Windows Insiders i Dev Channel. Selv om den ikke inkluderer mange endringer, grupperer den til slutt mange Bluetooth-endepunkter i én enhet og oppdager det riktige endepunktet automatisk.

Nok en utgivelse av den utmerkede nettleseren, Vivaldi. Versjon 3.8 av den eneste følgeren av de klassiske Opera 12-ideene gir deg mer kontroll over bokmerker, og har også store forbedringer i personvernområdet. Denne versjonen inkluderer ikke Googles FLoC, og lar deg forhindre popup-vinduer for informasjonskapselinnhold fra å vises på nettsteder du besøker.

I dag er Microsoft slippe dens månedlige forhåndsvisningsoppdateringer for Windows 10 2004 og versjon 20H2. Oppdateringene deler endringsloggen, siden begge Windows-versjonene deler kodebasen, og den eneste forskjellen er settet med aktiverte funksjoner som standard i utgivelsene.

Microsoft i dag annonsert markedsføringsnavnet til den kommende funksjonsoppdateringen for Windows 10. Det er Oppdatering for mai 2021, versjon 21H1. Redmond-programvaregiganten vurderer build 19043.928 som endelig, så det er sannsynlig at den vil bli distribuert til vanlige brukere på tidspunktet for oppdateringsutgivelsen. Du kan laste ned ISO-bildet av denne konstruksjonen nå av følge denne instruksjonen.

Microsoft har sluppet en ny versjon av Windows Feature Experience Pack for Insiders som kjører Windows 10 i Beta- og Release Preview-kanalene. Denne oppdateringen gjelder bare for Windows Insiders i Beta- og Release Preview Channels som er på den siste 21H1-utgivelsen i Beta-kanalen eller den siste 20H2-utgivelsen i Release Preview Channel. For Windows Insiders i Release Preview Channel vil det være en valgfri oppdatering.

Fra og med Microsoft Edge 92 vil nettleseren åpne nettsteder via HTTPS når ingen protokoll er spesifisert av brukeren, det vil si i tilfelle når URL-en er angitt delvis. For eksempel hvis du skriver winaero.com inn i adressefeltet, vil den først lastes inn https://winaero.com og ikke http://winaero.com, da det fungerer i den faktiske stabile Edge-versjonen.

Det kan være litt forvirrende når du trenger å tømme den siste dokumenthistorikken i WordPad på Windows 10. Appen tilbyr ikke noe alternativ for det. Det kan imidlertid være lurt å fjerne individuelle filhistorikkoppføringer eller hele loggen av hensyn til personvern. Dette innlegget vil hjelpe deg å få dette gjort.

Deaktiver nedlastingsanimasjon i Firefox

Deaktiver nedlastingsanimasjon i Firefox

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSom du kanskje vet...

Les mer

Deaktiver maskinvareakselerasjon i Firefox Quantum

Deaktiver maskinvareakselerasjon i Firefox Quantum

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenI denne artikkelen...

Les mer

Slik deaktiverer du faneoppvarming i Firefox

Slik deaktiverer du faneoppvarming i Firefox

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenI går slapp teamet...

Les mer