Windows Tips & News

En ny versjon av Surface Duo Emulator inkluderer flere appeksempler

click fraud protection

Uortodokse enheter, som Microsofts Surface Duo, trenger omfattende støtte fra tredjepartsutviklere slik at brukere kan nyte alle funksjonene og egenskapene til en ny formfaktor. For å gjøre det enklere å optimalisere apper for Surface Duo og gi en bedre forståelse av hvordan apper fungerer på Surface Duo, Microsoft tilbyr en emulator der utviklere kan teste apper og se dem i aksjon uten å eie en enhet. For et par dager siden ga Microsoft ut en ny Surface Duo Emulator-versjon med nye appeksempler.

Surface Duo Samples Kit inneholder et sett med mini-apper som demonstrerer Duos evner i forskjellige scenarier. Utviklere kan bruke disse prøvene til å implementere lignende funksjoner i appene sine. Alle eksemplene er åpen kildekode og tilgjengelige på GitHub.

Her er de nye eksemplene som føyer seg sammen med eksisterende, for eksempel Dual View, Drag and Drop, Hinge Angle, List Detail, Two Page, Extended Canvas, etc.

  • Widget. Dette eksemplet viser hvordan du implementerer en widget med brukergrensesnitt for innstillinger på den andre skjermen.
  • TwoNote. TwoNote er en enkel notatapp med forskjellige funksjoner, for eksempel mønstre med to skjermer, dra og slipp-støtte, og blekk osv.
  • Ptoto-redaktør. Med denne enkle fotoredigereren kan man lære hvordan man lager en app med en ledsagerrute. Den gir også mer informasjon om implementering av dra og slipp-støtte i apper for Surface Duo.
  • Kilderedaktør. Denne miniappen viser hvordan du bruker Surface Duo til å redigere kode på den første skjermen og ha en direkte forhåndsvisning av den på den andre skjermen.

I tillegg til de nye prøvene, oppdaterte Microsoft Surface Duo SDK og Design Kit. Surface Duo SDK har flere rettelser og forbedringer, mens Design Kit har mottatt nye enhetsrammeressurser.

Les mer om alle endringene i den nyeste Surface Duo-emulatoren på den offisielle Microsoft-bloggen.

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjen...

Les mer

Windows 11 2022 Update kan bli markedsføringsnavnet til versjon 22H2

Windows 11 2022 Update kan bli markedsføringsnavnet til versjon 22H2

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenDenne høsten slipp...

Les mer

KB5015878 bryter lyd på Windows 10, her er en løsning

KB5015878 bryter lyd på Windows 10, her er en løsning

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft har bekr...

Les mer