Windows Tips & News

Microsoft kommer til å selge deg temaer for Windows 10

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

En annen interessant detalj om Windows 10 ble avslørt under Microsoft-arrangementet i oktober 2016. Det ser ut som Redmond-giganten kommer til å begynne å selge temaer for Windows 10. De ser ut til å ha tatt i bruk freemium-modellen der basis-OS er gratis og ekstra verdiøkende funksjoner betales. Kjøp i appen med mikrobetaling er svært vanlig på mobile plattformer. Nå kan de komme til Windows 10-plattformen.

Annonse


Med Windows 10 Creators Update ble muligheten til å kjøpe temaer fra Windows Store oppdaget i en av videoene som ble demonstrert under arrangementet. Selv om det ikke en gang ble nevnt offisielt, kan det sees tydelig i videoen.
Følgende skjermbilde viser Microsofts planer om å selge temaer:windows-10-store-personalization-tab

Du kan se videoen nedenfor. Skjermbildet ovenfor ble tatt ved 0:19-merket.

I videoen er en ny «Personliggjøring»-fane til stede i butikken, som ikke er tilgjengelig i gjeldende versjon av appen. Den inneholder betalte temaer oppført i delen "Valg for deg".windows-10-store-personalization-pics

Det er ingen kjent informasjon om hva disse temaene vil inneholde og i hvilken grad de vil tillate tilpasning. Gjeldende temaer som støttes av Windows 10 er allerede fritt tilgjengelige fra mange nettsteder som dette eller fra Winaero.com. Sjekk ut vårt temagalleri her:

Windows Themepack Collection

De endrer ikke utseendet til vindusrammen eller UI-kontroller og -elementer. I stedet kommer de bare med en tilpasset aksentfarge og et tilpasset tapet. Det er ikke klart om butikken kommer med avansert temafunksjonalitet. Fra skjermbildet ser de ut til å være vanlige [desk]-temapakkefiler som er tilgjengelige siden Windows 7.

Som du kan se i skjermbildet ovenfor, er ikke alle disse temaene gratis! Hvert tema har en pris som varierer fra "gratis" til $2,49. Det er godt mulig at Microsoft vil gjøre det mulig for tredjeparter å tjene med temainnsendinger i Windows Store. Det er ingen detaljer om situasjonen når dette skrives. Microsoft har ikke kommentert det offisielt ennå.

Windows 10 Creators Update vil være utgitt i mars 2017, så enhver ekstra temafunksjonalitet kan komme i en Insider forhåndsvisningsbygg før den er ute for alle.

Kilde: Neowin.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Windows 11 har fått en ny appvelger, her er hvordan du aktiverer den

Windows 11 har fått en ny appvelger, her er hvordan du aktiverer den

Windows 11 build 22563 inkluderer en skjult funksjon som Microsoft ikke nevnte i endringsloggen. ...

Les mer

Her er Windows 11 Notisblokk-forbedringer i detalj

Her er Windows 11 Notisblokk-forbedringer i detalj

Med Windows 11 introduserte Microsoft en ny versjon av Notisblokk. Det er en moderne app med ekst...

Les mer

Microsoft: Windows 11 og 10 kan la sensitive data være intakte når du tilbakestiller PC-en

Microsoft: Windows 11 og 10 kan la sensitive data være intakte når du tilbakestiller PC-en

Hvis du selger PC-en din og gjorde en Tilbakestill Windows-prosedyre, dobbeltsjekker du innholdet...

Les mer