Windows Tips & News

Windows 10 S-arkiver

click fraud protection

Som du kanskje allerede vet, Microsoft har kansellert Windows 10 S som egen utgave. I stedet vil det være 'S-modus', som kan aktiveres for alle utgaver. Når du er i S-modus, vil Windows 10 være begrenset til å kjøre apper kun lastet ned fra butikken. En ny offisiell kunngjøring avslører at Windows 10 i S-modus vil bli tilgjengelig denne våren. Oppgraderinger til fulle Windows-versjoner vil også være gratis.

Windows 10 S er den nye utgaven av Windows 10 med den store forskjellen fra vanlige utgaver er at den ikke gjør det har støtte for å installere og kjøre Win32-programmer: du kan bare installere apper som er tilgjengelige i Windows Butikk. Microsoft har nå gjort det mulig for alle å teste den nye utgaven av Windows 10.

Windows 10 S er den nye utgaven for Windows 10 med den store forskjellen fra vanlige utgaver at den ikke har støtte for Win32-apper: du kan bare installere apper som er tilgjengelige i Windows Butikk. I dag kunngjorde Microsoft at de gjør Windows 10 S tilgjengelig for MSDN-abonnenter.

Microsoft har begynt å sende alle sine Surface Laptop-forhåndsbestillinger for noen dager siden og gjort den tilgjengelig for kjøp i utvalgte land. Det betyr også at Windows 10 S, utgaven som kun kjører apper fra Windows Store, nå er offentlig tilgjengelig for første gang noensinne. Selvfølgelig måtte Microsoft tilby en måte å bruke sine egne desktop-apper og -tjenester på den utgaven også, så selskapet har endelig publisert Office 365-applikasjoner i sin egen Windows Store.

Under Build 2017-arrangementet kunngjorde Microsoft at i tillegg til Ubuntu, vil brukere av Windows 10 kunne installere SUSE, Ubuntu og Fedora konsollterminaler fra Windows Store. Denne muligheten vil imidlertid være begrenset til "fullstendige" versjoner av Windows 10. Den nye utgaven, Windows 10 S, støtter ikke denne funksjonen.

På #MicrosoftEDU-arrangementet i New York City har Microsoft offisielt annonsert en spesiell SKU for Windows 10, tidligere kjent som Windows 10 "Cloud". Denne nye versjonen av Windows heter Windows 10 S. Her er en sammenligning av funksjonene med andre forbrukerutgaver av Windows 10.

Som du kanskje har hørt allerede, jobber Microsoft med en ny Windows SKU, kjent som Windows 10 Cloud. Mer informasjon er blitt tilgjengelig om denne konstruksjonen. Også det offisielle navnet ble avslørt, som er Windows 10 S.

Slik legger du til sikkerhetsspørsmål for lokal konto i Windows 10

Slik legger du til sikkerhetsspørsmål for lokal konto i Windows 10

Sikkerhetsspørsmål er en tradisjonell måte å legge til ekstra beskyttelse for dine sensitive data...

Les mer

Windows 10 versjon 1511 nådde slutten av støtten

Windows 10 versjon 1511 nådde slutten av støtten

Windows 10 versjon 1511 ble utgitt i november 2015. Siden den gang har Microsoft gitt ut noen få ...

Les mer

Noen Story Remix 3D-effekter kan betales

Noen Story Remix 3D-effekter kan betales

Som du kanskje allerede vet, er Story Remix en videreutvikling av Photos-appen som gjør det enkle...

Les mer