Windows Tips & News

Immersive Reader er nå tilgjengelig i PowerPoint og OneDrive

click fraud protection

Microsoft kunngjorde Immersive Reader for PowerPoint for nettet, OneDrive og SharePoint-sider. Tidligere var Immersive Reader tilgjengelig i Microsoft Edge og noen Office-apper. Nå kan brukere også få tilgang til dette flotte læringsverktøyet i andre tjenester fra Microsoft.

Immersive Reader for PowerPoint for Web lanseres for tiden globalt til Office Insiders. Brukere kan starte Immersive Reader for hvilken som helst tekst på et presentasjonslysbilde eller notater. Bare velg hvilken som helst tekst, høyreklikk den og velg "Åpne i Immersive Reader."

På OneDrive er Immersive Reader tilgjengelig for Word eller et hvilket som helst annet tekstdokument rett fra hurtigmenyen. Høyreklikk på en fil og velg "Åpne i Immersive Reader." Denne funksjonen vil bli utgitt til alle brukere i april – mai 2021.

Endelig vil SharePoint Pages være mer tilgjengelig senere i april med Immersive Reader. Microsoft sier de laget en prototype for denne modusen i fjor høst under et internt hackathon, og nå er den klar for utrulling.

Lær mer om oppdateringer til Immersive Reader i et innlegg på det offisielle Microsoft Tech Community Forum.

Immersive Reader er en del av Microsofts digitale læringsverktøy laget for å forbedre dokumenttilgjengelighet og brukers leseferdigheter. Du kan tilpasse lesevisningen med forskjellige fonter, mellomrom og bakgrunner, dele opp ord i stavelser, fremheve forskjellige deler av en setning, vise bilder for ord eller lese tekst høyt. Immersive Reader fungerer med ren tekst i Word, Outlook, OneNote, PowerPoint og Microsoft Edge. Den støtter også OCR og skannede dokumenter. Nylig, Immersive Reader for Microsoft Edge fått betydelige forbedringer for Wikipedia. Med disse forbedringene er det mye enklere å navigere i Wikipedia-artikler uten å deaktivere Immersive Reader.

Du kan lese mer om Immersive Reader i den offisielle dokumentasjonen fra Microsoft.

Fix Kalkulator åpnes ikke i Windows 10

Fix Kalkulator åpnes ikke i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 10 kommer ...

Les mer

Her er hvordan klassiske Win32-apper vil fungere i Windows 10X

Her er hvordan klassiske Win32-apper vil fungere i Windows 10X

Hvis du følger Windows 10X-dekning på Winaero, vet du kanskje allerede at denne enhetsversjonen m...

Les mer

Backup and Restore Boot Configuration BCD Store i Windows 10

Backup and Restore Boot Configuration BCD Store i Windows 10

Hvordan sikkerhetskopiere og gjenopprette oppstartskonfigurasjon BCD Store i Windows 10Med Window...

Les mer