Windows Tips & News

Archívy skupinovej politiky Windows 10

click fraud protection

Pomocou grafického rozhrania je možné zistiť, ktoré zásady miestnej skupiny sa používajú v systéme Windows 10. Ak používate vydanie systému Windows 10, ktoré obsahuje aplikáciu Local Group Policy Editor, môžete ju použiť na rýchle zobrazenie. Tu je návod, ako to možno urobiť.

Možnosti skupinovej politiky je možné použiť na všetkých používateľov a skupiny okrem správcov v systéme Windows 10 pomocou grafického používateľského rozhrania. Ak používate vydanie systému Windows 10, ktoré obsahuje aplikáciu Local Group Policy Editor, môžete ju použiť na uplatnenie niektorých obmedzení a predvolených nastavení pre používateľov vášho počítača. Tu je návod.

Vo Windowse 10 je možné použiť možnosti skupinovej politiky na konkrétneho používateľa alebo skupinu pomocou GUI. Ak používate vydanie systému Windows 10, ktoré obsahuje aplikáciu Local Group Policy Editor, môžete ju použiť na uplatnenie niektorých obmedzení a predvolených nastavení pre určitých používateľov vášho počítača. Tu je návod.

Spoločnosť Microsoft opäť v tichosti aktualizovala dostupné skupinové politiky v systéme Windows 10. Predtým redmondský gigant odstraňoval a

počet zásad z aktualizácie Windows 10 Anniversay Update. S nedávno vydanou verziou Windows 10 14931 spoločnosť Microsoft pridala do operačného systému nové nastavenie politiky súvisiace so službou Windows Update.

Dnes sme prekvapivo zistili, že Microsoft tajne zmenil dostupnosť niektorých možností skupinovej politiky v systéme Windows 10 verzie 1607. Windows 10 verzie 1607 „Anniversary Update“ znížil kontrolu prostredníctvom skupinovej politiky, ktorú máte vo verzii Pro. Používatelia edície Pro majú v porovnaní s verziou 1511 k dispozícii menšie možnosti, takže mnohé správanie operačného systému nemožno ovládať.

Obnovte https:// a www v paneli s adresou vo Firefoxe 75

Obnovte https:// a www v paneli s adresou vo Firefoxe 75

ODPORÚČANÉ: Kliknite sem, ak chcete opraviť problémy so systémom Windows a optimalizovať výkon sy...

Čítaj viac

Ako povoliť Windows Photo Viewer v systéme Windows 11

Ako povoliť Windows Photo Viewer v systéme Windows 11

Ak nie ste spokojní s predvolenou aplikáciou Fotografie používanou od systému Windows 10, môžete ...

Čítaj viac

Microsoft nebude podporovať PHP 8 s vývojom pre Windows

Microsoft nebude podporovať PHP 8 s vývojom pre Windows

Ako už možno viete, Microsoft oficiálne podporuje interpret PHP v systéme Windows. Spoločnosť pos...

Čítaj viac