Windows Tips & News

Microsoft Edge pre iOS a Android je mimo beta verzie

click fraud protection

Microsoft dnes oznámil, že prehliadač Edge nie je vo fáze ukážky pre iOS a Android. Toto je prvá nebeta mobilná verzia Microsoft Edge dostupná v obchodoch s aplikáciami Apple a Google.

Vďaka nedávnym aktualizáciám Edge získala aplikácia podporu pre roamingové heslá a možnosť tmavej témy. Aj keď tieto funkcie nie sú jedinečné a možno ich nájsť v mnohých iných prehliadačoch, aspoň pre Android, Edge môže poskytnúť jednu jedinečnú funkciu. "Pokračovať na PC", funkcia, ktorá má spoločné korene s Časová os systému Windows vám umožní otvoriť webovú stránku, ktorú ste čítali na svojom smartfóne, priamo na počítači, tablete alebo notebooku alebo si ju uložiť ako záložku na ďalšie čítanie.

Edge zahŕňa aj prístup k obľúbené, histórie, zoznam na čítanie a e-knihy, ale neumožňuje zdieľanie kariet medzi mobilnou a počítačovou verziou.

Bohužiaľ, mobilná verzia Edge podporuje veľmi obmedzený počet krajín. V čase písania tohto článku je aplikácia dostupná iba pre Spojené štáty, Čínu (zjednodušená čínština), Francúzsko (francúzština), Spojené kráľovstvo, Austráliu, Kanadu a Indiu (angličtina). Softvérový gigant z Redmondu neskôr prinesie aplikáciu na ďalšie trhy a jazyky.

Aplikáciu môžete získať pomocou nasledujúcich odkazov:

  • Obchod s aplikaciami
  • Google Play

Flame skin z AIMP3

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie vášho zážitku pri prechádzaní webom. Z týc...

Čítaj viac

JD_Vifaru skin z AIMP3

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie vášho zážitku pri prechádzaní webom. Z týc...

Čítaj viac

Windows 10 bráni aplikáciám v automatickej inštalácii archívov

Mnoho používateľov si všimlo, že Windows 10 automaticky preinštaluje vstavanú (poskytnutú) prvú s...

Čítaj viac