Windows Tips & News

NVIDIA vydala ovládače GPU s oficiálnou podporou Windows 11 a DLAA

click fraud protection

V júni 2021 vydala NVIDIA svoj prvý ovládač WHQL Game Ready s oficiálnou podporou Windows 11. Toto vydanie spolu s následnými aktualizáciami umožňuje používateľom s ukážkovými zostavami systému Windows 11 využívať optimalizované ovládače GPU a dosiahnuť lepší výkon. Keďže Windows 11 je len dva týždne od verejnej dostupnosti, NVIDIA vydala nový ovládač s oficiálnou podporou pre prvé vydanie Windowsu 11 5. októbra 2021.

Verzia 472.12 WHQL je teraz dostupná pre všetkých používateľov s kompatibilným hardvérom. Vydanie obsahuje ovládače Game Ready aj Studio (posledný obsahuje optimalizácie pre profesionálny softvér). Oficiálna optimalizácia pre verziu Windows 11 znamená, že používatelia môžu pristupovať k DirectX 12 Ultimate na GPU GeForce RTX, používať Windows Auto HDR a technológiu DirectStorage. NVIDIA má špeciálny článok, ktorý popisuje, ako Windows 11 zlepšuje herný zážitok na GPU GeForce.

Okrem oficiálnej podpory Windows 11 prináša ovládač 472.12 DLSS do ďalších 28 hier. NVIDIA Deep Learning Super Sampling zlepšuje FPS pomocou AI na zvýšenie rozlíšenia obrazu bez veľkých zásahov do výkonu GPU. S najnovším ovládačom od NVIDIA teraz viac ako 100 hier podporuje DLSS.

Hráči si tiež môžu vychutnať novú technológiu s názvom Deep Learning Anti-Aliasing. Využíva rovnakú technológiu ako DLSS, ale namiesto upscalingu, DLAA maximalizuje kvalitu obrazu pri práci s natívnym rozlíšením. DLAA je nová funkcia, ktorá ešte potrebuje nejaké testovacie lety, kým príde na ďalšie hry. Prvá implementácia DLAA je teraz dostupná na testovacích serveroch Elder Scrolls Online.

Nakoniec, ovládač 472.12 prináša podporu pre nasledujúce pripravované tituly: Alan Wake Remastered, Diablo II: Resurrected, Far Cry 6, Hot Wheels Unleashed, Industria, New World a World War Z: Následky.

Môžete si prečítať úplné poznámky o opravách s opravami chýb, vylepšeniami a známymi problémami v oficiálnej dokumentácii.

Skype skryť ikonu zásobníka Archív

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie vášho zážitku pri prechádzaní webom. Z týc...

Čítaj viac

Ako skryť ikonu na paneli Skype

Ako skryť ikonu na paneli Skype

ODPORÚČAME: Kliknite sem, ak chcete opraviť problémy so systémom Windows a optimalizovať výkon sy...

Čítaj viac

Klasické ovládanie hlasitosti pre Windows 11

Klasické ovládanie hlasitosti pre Windows 11

Klasické ovládanie hlasitosti pre Windows 11 je moja najnovšia aplikácia, ktorá vracia starý dobr...

Čítaj viac