Windows Tips & News

Archív kalendára Windows 10

click fraud protection

Windows 10 obsahuje aplikáciu Kalendár, ktorá je celkom jednoduchá, ale užitočná. Umožňuje plánovať stretnutia, udalosti a nastaviť pripomienky. Nová aktualizácia jeho ukážkovej verzie odhaľuje funkciu vyhľadávania nedávno pridanú do aplikácie.

Zdá sa, že Microsoft pripravuje veľkú aktualizáciu používateľského rozhrania vstavanej aplikácie Kalendár v systéme Windows 10. Množstvo snímok obrazovky odhaľuje novú verziu softvéru (ktorá je momentálne v aktívnom vývoji). Obsahuje viac prvkov Fluent Design a vyzerá jednoducho nádherne.

Ako pridať alternatívne kalendáre do kalendára Windows 10

Windows 10 má už po vybalení predinštalovanú aplikáciu Kalendár. Je k dispozícii v ponuke Štart. Príležitostne dostáva aktualizácie z obchodu Microsoft Store. Je to užitočné pre tých, ktorí potrebujú iba základnú aplikáciu kalendára na ukladanie dôležitých udalostí, stretnutí, sviatkov atď. Okrem predvoleného kalendára môžete aplikáciu nakonfigurovať tak, aby zobrazovala ďalší kalendár.

Ako určiť dni pracovného týždňa v kalendári Windows 10

Windows 10 má už po vybalení predinštalovanú aplikáciu Kalendár. Je k dispozícii v ponuke Štart. Príležitostne dostáva aktualizácie z obchodu Microsoft Store. Je to užitočné pre tých, ktorí potrebujú iba základnú aplikáciu kalendára na ukladanie dôležitých udalostí, stretnutí, sviatkov atď. Umožňuje určiť, aké sú pracovné dni pre zobrazenie týždňa. Ostatné dni budú skryté. Toto je celkom užitočná funkcia.

Ako zapnúť alebo vypnúť čísla týždňov v kalendári Windows 10

Windows 10 má už po vybalení predinštalovanú aplikáciu Kalendár. Je k dispozícii v ponuke Štart. Príležitostne dostáva aktualizácie z obchodu Microsoft Store. Je to užitočné pre tých, ktorí potrebujú iba základnú aplikáciu kalendára na ukladanie dôležitých udalostí, stretnutí, sviatkov atď. V prípade potreby môžete pre aplikáciu Kalendár povoliť čísla týždňov.

Ako vytvoriť novú udalosť v aplikácii Kalendár v systéme Windows 10

Windows 10 má už po vybalení predinštalovanú aplikáciu Kalendár. Je k dispozícii v ponuke Štart. Príležitostne dostáva aktualizácie z obchodu Microsoft Store. Je to užitočné pre tých, ktorí potrebujú iba základnú aplikáciu kalendára na ukladanie dôležitých udalostí, stretnutí, sviatkov atď.

Nastavenia ochrany osobných údajov kalendára sú súčasťou aplikácie Nastavenia, ktorá vám umožňuje prispôsobiť povolenia prístupu ku kalendáru pre aplikácie a používateľov. Najnovšie verzie systému Windows 10 je možné nakonfigurovať tak, aby povolili alebo zamietli prístup ku kalendáru pre nainštalované aplikácie a samotný operačný systém. Iba ak je to povolené, operačný systém a nainštalované aplikácie budú môcť používať údaje vášho kalendára.

Včera sme videli, ako zmeniť prvý deň v týždni v aplikácii Kalendár Windowsu 10. Dnes uvidíme, ako zmeniť túto možnosť globálne pre všetky aplikácie v systéme Windows 10. Ideme na to.

Windows 10 má už po vybalení predinštalovanú aplikáciu Kalendár. Aj keď Windows Vista a Windows 8 mali aj aplikácie Kalendár, nie všetci si ich osvojili. Aplikácia Kalendár je užitočná pre tých, ktorí potrebujú iba základnú aplikáciu kalendára bez ďalších funkcií a ukladania dôležitých udalostí, stretnutí, sviatkov atď. Pomocou jednoduchého triku môžete zmeniť prvý deň v týždni v Kalendári Windows 10. Tu je návod, ako to možno urobiť.

S Windows 10 Fall Creators Update predstavil Microsoft svoju víziu budúcnosti dizajnu používateľského rozhrania. Spoločnosť začala pridávať ďalšie a ďalšie Plynulé dizajnové prvky do vlastných aplikácií prvej strany vrátane ponuky Štart, kalkulačky, máp, obchodu, nastavenie a Hudba Groove. Nová verzia aplikácií Kalendár a Pošta získala prepracovaný vzhľad s prvkami Fluent Design v používateľskom rozhraní.

Windows 11 Build 25252 (Dev) pridáva prekrytie ikony VPN na paneli, nové štýly vyhľadávania a ďalšie

Windows 11 Build 25252 (Dev) pridáva prekrytie ikony VPN na paneli, nové štýly vyhľadávania a ďalšie

ODPORÚČAME: Kliknite sem, ak chcete opraviť problémy so systémom Windows a optimalizovať výkon sy...

Čítaj viac

Windows 11 Build 25284 so sebou prináša prvý widget tretej strany „Messenger“

Windows 11 Build 25284 so sebou prináša prvý widget tretej strany „Messenger“

ODPORÚČAME: Kliknite sem, ak chcete opraviť problémy so systémom Windows a optimalizovať výkon sy...

Čítaj viac

Spoločnosť Microsoft vydala voliteľné aktualizácie na opravu XPS v aplikáciách založených na WPF

ODPORÚČAME: Kliknite sem, ak chcete opraviť problémy so systémom Windows a optimalizovať výkon sy...

Čítaj viac