Windows Tips & News

Windows 10 archívy zmiešanej reality

click fraud protection

Windows 10 sa dodáva so vstavanou aplikáciou Mixed Reality Viewer, ktorá umožňuje prezeranie rôznych 3D modelov. Dodáva sa s modernými verziami operačného systému. Insideri na Fast Ring dostávajú aktualizovanú verziu aplikácie, ktorá je teraz premenovaná na 3D Viewer.

Počnúc verziou Windows 10 Build 17115 obsahuje Windows 10 množstvo vylepšení vstavanej funkcie Windows Mixed Reality. Všetky tieto vylepšenia bude obsahovať Windows 10 verzie 1803, ktorý prichádza do stabilnej vetvy tento rok v marci.

Ako už možno viete, Windows 10 je dodávaný s platformou Windows Holographic. Súčasťou platformy VR je vstavaný portál Mixed Reality Portal. Tu je návod, ako ju odinštalovať, ak ste pre túto aplikáciu nenašli žiadne využitie.

Počnúc aktualizáciou Windows 10 Creators Update je tu nová funkcia – platforma Holographic, ktorá má v Nastaveniach špeciálnu ikonu. V posledných zostavách Windowsu 10 sa nazýva Mixed Reality. Tu je návod, ako zistiť, že váš počítač so systémom Windows 10 podporuje zmiešanú realitu.

Počnúc aktualizáciou Windows 10 Creators Update je tu nová funkcia – platforma Windows Holographic, ktorá má v Nastaveniach špeciálnu ikonu. K dispozícii je tiež vstavaná aplikácia Windows Mixed Reality Portal. Ak nenájde požadovaný hardvér, nespustí sa. Tu je vylepšenie, ktoré vám umožní zakázať hardvérové ​​kontroly portálu Mixed Reality Portal a spustiť aplikáciu.

Ako už možno viete, Windows 10 Creators Update prichádza s novou funkciou – platformou Windows Holographic. Tu je návod, ako ho odinštalovať, ak ste pre platformu VR nenašli žiadne využitie.

Ako už možno viete, Windows 10 Creators Update prichádza s novou funkciou – platformou Windows Holographic, ktorá pridáva novú ikonu do Nastavenia.

Zakázať nové rozloženie YouTube (Polymer 2019)

Zakázať nové rozloženie YouTube (Polymer 2019)

ODPORÚČANÉ: Kliknite sem, ak chcete opraviť problémy so systémom Windows a optimalizovať výkon sy...

Čítaj viac

Archív temnej témy YouTube

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie vášho zážitku pri prechádzaní webom. Z týc...

Čítaj viac

YouTube povoľte archívy temných motívov

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie vášho zážitku pri prechádzaní webom. Z týc...

Čítaj viac