Windows Tips & News

Archívy programu Windows 10 Moderátor

click fraud protection

Moderátor je aplikácia na čítanie obrazovky zabudovaná do systému Windows 10. Moderátor umožňuje používateľom s problémami so zrakom používať počítač a vykonávať bežné úlohy. Operačný systém umožňuje automatické spustenie Moderátora na prihlasovacej obrazovke pred prihlásením do systému Windows 10. Tu je návod, ako sa to dá urobiť.

Moderátor je aplikácia na čítanie obrazovky zabudovaná do systému Windows 10. Moderátor umožňuje používateľom s problémami so zrakom používať počítač a vykonávať bežné úlohy. Operačný systém umožňuje automatické spustenie programu Moderátor po prihlásení do používateľského účtu v systéme Windows 10. Tu je návod, ako sa to dá urobiť.

Moderátor je aplikácia na čítanie obrazovky zabudovaná do systému Windows 10. Moderátor umožňuje používateľom s problémami so zrakom používať počítač a vykonávať bežné úlohy. Dnes preskúmame všetky možné spôsoby povolenia alebo zakázania Moderátora v najnovších verziách systému Windows 10.

Moderátor je aplikácia na čítanie obrazovky zabudovaná do systému Windows 10. Moderátor umožňuje používateľom s problémami so zrakom používať počítač a vykonávať bežné úlohy. V najnovších verziách Windowsu 10 je na zapnutie Moderátora priradená klávesová skratka Win+Ctrl+Enter. Tu je návod, ako ho povoliť alebo zakázať.

Moderátor je aplikácia na čítanie obrazovky zabudovaná do systému Windows 10. Moderátor umožňuje používateľom s problémami so zrakom používať počítač a vykonávať bežné úlohy. Počnúc Windows 10 zostavou 18282 nebude Moderátor čítať rozšírené informácie predtým vyslovené v ovládacích prvkoch, kým nestlačíte kláves Moderátora + 0. Toto správanie môžete zmeniť.

Počnúc Windows 10 zostavou 18272 vás Moderátor teraz upozorní, keď omylom zadávate, so zapnutým Caps Lock. Nastavenie je predvolene povolené. Tu je návod, ako ho povoliť alebo zakázať.

Počnúc Windows 10 zostavou 18262, vstavaná aplikácia Moderátor teraz prichádza s novou funkciou „Read by Sentence“. Tu je návod, ako ho použiť.

Počnúc verziou Windows 10 1809 „Aktualizácia z októbra 2018“ teraz vstavaná funkcia Moderátor obsahuje nové dialógové okno, Sprievodca rýchlym spustením. Jeho cieľom je naučiť používateľa základom používania Moderátora vrátane jeho klávesových skratiek, navigácie, príkazov, ktoré môžete použiť, a ďalších. Tu je návod, ako zakázať alebo povoliť funkciu Sprievodca rýchlym spustením Moderátora.

Nové verzie systému Windows často pridávajú nové hlasy prevodu textu na reč. Windows Vista pridal Anna, ktorá bola zachovaná až do Windows 7. Windows 8 mal tiež nové hlasy, David, Zira a Hazel. Windows 10 obsahuje sadu ďalších hlasov, ktoré môžete použiť s Moderátorom a Cortanou.

Pridajte príkaz Extrahovať kontextové menu do súborov MSI

Pridajte príkaz Extrahovať kontextové menu do súborov MSI

Keď máte balík MSI, možno vás bude zaujímať extrahovanie jeho obsahu bez inštalácie aplikácie. Dá...

Čítaj viac

Stiahnuť Zobraziť viac podrobností v paneli Podrobnosti v Prieskumníkovi súborov

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie vášho zážitku pri prechádzaní webom. Z týc...

Čítaj viac

Archív Linux Mint Sarah

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie vášho zážitku pri prechádzaní webom. Z týc...

Čítaj viac