Windows Tips & News

Windows Media Center pentru Windows 10

click fraud protection
RECOMANDAT: Faceți clic aici pentru a remedia problemele Windows și a optimiza performanța sistemului

Microsoft a confirmat că nu va exista software Media Center pentru Windows 10. Orice PC actualizat de la Windows 7 sau Windows 8.1 la Windows 10 va pierde funcția și nu există nicio modalitate de a recupera aplicația oficială. Cu toate acestea, este posibil să obțineți o alternativă foarte bună la Windows Media Center pentru Windows 10.

Publicitate

Dacă aveți nevoie de software-ul Media Center în Windows 10, iată o alternativă frumoasă și puternică pentru dvs.
Aruncăm o privire la Kodi - o aplicație gratuită și open source cu o mulțime de funcții.
Kodi, care era cunoscut anterior ca XBMC, este o aplicație de centru media cu funcții complete pentru redarea videoclipurilor, muzică, imagini, jocuri și multe altele. Kodi rulează pe Linux, OS X, Windows, iOS și Android. Permite utilizatorilor să redea și să vizualizeze majoritatea videoclipurilor, muzicii, podcas-urilor și a altor fișiere media digitale de pe medii de stocare locale și de rețea și de pe internet.

kodi-14.2Kodi acceptă dispozitive de control de la distanță compatibile cu Windows Media Center.

Kodi este un software foarte flexibil, totul poate fi configurat folosind preferințele sale.

Funcționalitatea Kodi poate fi extinsă pe scară largă folosind suplimente, iar întreaga interfață cu utilizatorul poate fi modificată folosind skin-uri.

Kodi acceptă diverse formate audio, inclusiv AAC, MP3, FLAC, OGG, WAV și WMA. Are suport pentru foile cue și etichetare și multe alte funcții utile pentru a vă gestiona biblioteca muzicală.

Pentru video, acceptă toate formatele și sursele video principale, inclusiv media online care poate fi transmisă în flux, ISO, 3D, H.264, HEVC, WEBM etc. Kodi poate importa aceste filme cu postere complete, fanart, disc-art, informații despre actor, trailere, suplimente video și multe altele.

font kodi implicitDe asemenea, puteți utiliza Kodi ca un Server DLNA și transmiteți conținut media către alte dispozitive din rețeaua dvs. de domiciliu, de ex. puteți reda videoclipuri de pe Kodi pe televizor sau pe orice alt dispozitiv UPnP. Acest lucru este foarte util.

Pe lângă compatibilitatea cu telecomenzile Media Center, puteți folosi dispozitivul Android sau iOS pentru a controla Kodi prin aplicația oficială. În plus, Kodi oferă o interfață web pentru a-și gestiona principalele caracteristici.

Windows 10 Build 16291 este disponibil pentru Windows Insiders

Microsoft a lansat astăzi încă o versiune Windows 10 Insider Preview. Windows 10 build 16291, car...

Windows 10 Unifiedn Update Platform Archives

Pachetul de descărcare diferențială Windows 10 Arhive