Windows Tips & News

Du kan nå sende faner til andre enheter i Microsoft Edge

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Den nyeste Microsoft Edge Canary-konstruksjonen gjør det mye enklere å flytte faner mellom enheter. Det er ikke lenger nødvendig å sende faner til deg selv via e-post eller sende dem i en messenger. Fra og med Edge Canary 92.0.873.0 kan brukere sende en side til Microsoft Edge på en annen enhet ved hjelp av den innebygde delingsfunksjonen.

Annonse

For å flytte en fane fra din nåværende enhet til en annen datamaskin, er alt du trenger å gjøre å høyreklikke hvor som helst på en side eller lenke og velge Send side til Name-PC. Det samme alternativet er tilgjengelig i adressefeltet ved siden av QR-kodegeneratorknappen. Når den andre enheten din mottar koblingen, vil den vise et varsel som ber deg åpne nettleseren med den delte siden.

Edge Send-faner

Deling av sider mellom enheter fungerer med datamaskiner og smarttelefoner med Microsoft Edge installert. Husk at du må logge på med samme Microsoft-konto på alle enheter for at den funksjonen skal fungere. Dessuten er det for øyeblikket begrenset til en liten undergruppe av innsidere i Edge Canary som en del av kontrollert funksjonsutrulling. Du må kanskje vente litt lenger før denne funksjonen finner veien til Edge Dev, og senere til stabile versjoner. Det kan ta noen uker eller til og med måneder før Microsoft sender sidedeling mellom enheter til alle brukere.

Det er verdt å nevne at Microsoft Edge ikke er den første nettleseren som introduserer sidedeling mellom datamaskiner og smarttelefoner knyttet til samme brukerkonto. Google Chrome har den samme funksjonen som heter «Send fanen til seg selv».

I tillegg til muligheten til å dele faner mellom enheter, jobber Microsoft med en ny ytelsesmodus for nettleseren. Nylig, selskapet ga mer informasjon om hvordan den modusen fungerer. Med ytelsesmodus aktivert, begrenser Edge videojevnheten og reduserer animasjoner for å bevare CPU, RAM og batteribruk. Du kan lese her om hvordan du slår på ytelsesmodus i Microsoft Edge. Den er for øyeblikket tilgjengelig bak et flagg i Canary-kanalen.

Kilde: Leopeva64.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Last ned kommandoprompt-kontekstmeny for Windows 11 og 10

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Last ned Legg til Åpne forhøyet kommandoprompt File Explorer kontekstmeny

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Microsoft Defender Preview er nå tilgjengelig for Windows 11 og Windows 10

Microsoft Defender Preview er nå tilgjengelig for Windows 11 og Windows 10

Den nyeste versjonen av Microsoft Defender, kodenavnet Project Gibraltar, er tilgjengelig for tes...

Les mer