Windows Tips & News

Edge 91 er nå tilgjengelig i betakanalen på iOS

click fraud protection

Ikke så lenge siden, Microsoft inviterte flere innsidere for å teste betaversjoner av Edge-nettleseren på iOS ved hjelp av TestFlight-programmet. Hvis du klarte å få "setet" ditt i beta-testen, er det en stor ny oppdatering å prøve. Den øker versjonen fra 46 til 91 med tonnevis av forbedringer og nye funksjoner.

Selv om Edge på iOS bruker WebKit, ikke Chromium, deler den nå en stor del av kodebasen med Android og stasjonære operativsystemer. Nå er det mye enklere for utviklere å bringe nye funksjoner til alle plattformer, inkludert mobil. Det vil fremskynde utviklingsprosessen og hjelpe nettleseren med å konkurrere med andre vanlige produkter, som Chrome, Safari, Firefox, etc.

Edge 91 for iOS

Edge 91 for iOS har mange nye ting å teste. Det er et nytt brukergrensesnitt, raffinerte menyer, forbedret rulling, Immersive Reader og en ny seksjon med eksperimentelle funksjoner. Du kan få tilgang til sistnevnte ved å bruke den kjente edge://flags link. Husk at Edge på iOS har betydelig færre flagg sammenlignet med Android og stasjonære datamaskiner. Det er på grunn av forskjellige gjengivelsesmotorer og plattformfunksjoner.

Det er viktig å merke seg at beta-testing på iOS har noen særheter og begrensninger. For det første kan betatesten kun romme opptil 10 000 brukere. Det som er bra er at programmet er åpent, og du kan bli med i det ved å bruke denne lenken. For det andre kan du ikke bruke flere forhåndsvisningskanaler for å teste forskjellige versjoner sammen med den stabile kanalen. På Android, i motsetning til iOS, kan brukere installere den offentlige versjonen, Canary og nylig utgitt Dev-kanal bygger uten restriksjoner.

De siste ukene har Microsoft utvidet testprogrammet til nettleseren sin betydelig. Du kan nå bruke flere forhåndsvisningskanaler på mobil, pluss det er også en ny betagren for Linux. Sistnevnte savner likevel Canary og Stable-utgivelser. Når det gjelder nye funksjoner, jobber Microsoft med noen fine tillegg, for eksempel muligheten til sende faner på tvers av enheter, bildesøk i sidefeltet, og forbedret PWA-installasjonsopplevelse.

Google Chromes sidefelt inneholder nå alternativer for å tilpasse utseendet

Google Chromes sidefelt inneholder nå alternativer for å tilpasse utseendet

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenDen siste oppdater...

Les mer

Microsoft har offisielt gitt ut Moment 3-oppdateringen for Windows 11

Microsoft har offisielt gitt ut Moment 3-oppdateringen for Windows 11

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft har gitt...

Les mer

Windows 11 Build 23466 (Dev) tillater oppheving av oppgavelinjeknapper, sikkerhetskopiering av appene dine, oppdateringer emoji og mer

Windows 11 Build 23466 (Dev) tillater oppheving av oppgavelinjeknapper, sikkerhetskopiering av appene dine, oppdateringer emoji og mer

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenDev-kanalinnsidere...

Les mer