Windows Tips & News

Windows 10 Build 17763.104 er ute til Slow- og RP-ringene

click fraud protection

Microsoft slipper enda en feilretting for sin problemfylte Windows 10 oktober 2018-oppdatering. KB4464455 hever OS-versjonen til 17763.104 og løser en rekke problemer funnet siden den endelige versjonen, 17763.1.

Etter noen dager etter utgivelsen av Windows 10 versjon 1809, rapporterte mange brukere at det var det på en eller annen måte sletter brukernes data. Det er en feil som kun påvirker enkelte kunder, men dette er et ekstremt alvorlig problem som ikke er akseptabelt selv om det påvirker et lite antall brukere.

Microsoft startet deretter en etterforskning, så Windows 10 versjon 1809 ble midlertidig trukket fra serverne deres. Det var ikke tilgjengelig for nedlasting på en stund.

Hele OS-familien, inkludert serverbygg og Internet of Things (IoT)-versjonen, ble fjernet fra Windows Update og andre servere. Media Creation Tool ble også hentet.

Microsoft har gitt ut oppdateringer siden den gang for å forbedre kvaliteten på Windows 10 versjon 1809. Denne nye oppdateringen kommer med følgende endringslogg:

  • Vi har løst problemet der feil detaljene ble vist i Oppgavebehandling under fanen "Prosesser".
  • Vi fikset et problem der IME i visse tilfeller ikke ville fungere i den første prosessen av en Microsoft Edge-brukerøkt.
  • Vi løste et problem der applikasjoner i noen tilfeller sluttet å svare etter at de ble gjenopptatt fra tilkoblet standby.
  • Vi fikset flere problemer som forårsaket applikasjonskompatibilitetsproblemer med tredjeparts antivirus- og virtualiseringsprodukter.
  • Vi fikset flere problemer med driverkompatibilitet.

Patchen KB4464455 er tilgjengelig i forhåndsvisningsringene for sakte og utgivelse. Hvis du er en Windows Insider og PC-en din er konfigurert til å motta oppdateringer fra disse ringene, gå til Innstillinger og se etter tilgjengelige oppdateringer.

Kilde: Microsoft

Flere flytende designelementer kommer til Microsoft Store

Flere flytende designelementer kommer til Microsoft Store

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenI dag begynte Micr...

Les mer

Legg til og fjern kontoer som brukes av andre apper i Windows 10

Legg til og fjern kontoer som brukes av andre apper i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSlik legger du til...

Les mer

Del bildet via QR-kode i Google Chrome

Del bildet via QR-kode i Google Chrome

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenHvordan dele bilde...

Les mer