Windows Tips & News

Edge Canary får redesignede menyer for PWA-nettapper

click fraud protection

Med Edge 91 i den stabile kanalen som kommer de neste dagene, flytter Microsoft forhåndsvisningskanaler til nyere Chromium-versjoner. Med en ny gjengivelsesmotor kommer nye funksjoner. Edge 92, som nå er tilgjengelig på Canary, bringer helt nye menyer til nettapper. Denne endringen gjør at PWA føles mer som native apper og optimerer menyer for PWA-spesifikke scenarier.

I den nåværende Edge-stallen ser menyer i progressive nettapper mer ut som kontekstmenyer på din vanlige nettside. Du får flere verktøy stappet i en enkelt liste. Den nye menyen har et mye ryddigere utseende, med handlinger delt mellom flere undermenyer og kategorier. Kommandoene som «Zoom», «Skriv ut», «Cast til enhet», «Del» og «Finn på side» finnes nå i delen «Flere verktøy». I tillegg inneholder menyen nå grunnleggende informasjon om appen, for eksempel navn, utgiver og ikon.

Bortsett fra å ordne kommandoer i kategorier og rengjøre det generelle utseendet, tilbyr den nye menyen flere tilleggshandlinger. Du kan nå feste en app til oppgavelinjen eller Start-menyen ved å bruke menyknappen med tre prikker. Det er også en lenke til appens tillatelser og personverninformasjon. Sistnevnte viser deg hvor mange informasjonskapsler appen bruker og hvilke sporingspolicyer nettleseren bruker for øyeblikket. Endelig har «Send tilbakemelding til Microsoft»-oppføringen flyttet fra toppen til bunnen av menyen.

Microsoft ruller nå ut den redesignede menyen for Progressive Web Apps som en del av den nyeste Canary oppdatering til versjon 92.0.898.0. Som nesten alle andre endringer i Edge Canary, er de nye menyene kun tilgjengelige til en undergruppe av Edge Insiders.

I tilfelle du gikk glipp av det, introduserte Microsoft nylig flere forbedringer til Edges passorddashbord. Edge kan nå oppdage svake eller lekke passord og vise den generelle "helsen" til hvert passord. Det er også nye sorterings- og filtreringsalternativer for bedre og enklere passordadministrasjon. Du kan lære om disse endringene i følgende innlegg.

Deaktiver Twitters nye grensesnitt og gjenopprett gammel design tilbake

Deaktiver Twitters nye grensesnitt og gjenopprett gammel design tilbake

Slik deaktiverer du Twitters nye grensesnitt i 2019 og gjenoppretter det gamle designet tilbakeFo...

Les mer

Visual Studio Code 1.9 utgitt, introduserer en ny hjemmeside og mer

Visual Studio Code 1.9 utgitt, introduserer en ny hjemmeside og mer

Legg igjen et svarMicrosoft har gitt ut en annen stor oppdatering for sin lette IDE, Visual Studi...

Les mer

Windows 10 IoT Build 15002 utgitt for Insiders

Windows 10 IoT Build 15002 utgitt for Insiders

6 svarSammen med utgivelsen for PC-er er en ny Windows 10 build 15002 for Internet of Things (IoT...

Les mer