Windows Tips & News

Windows 10 får et restylet Action Center fra Windows 10X

click fraud protection

Microsoft planlegger en større UI-overhaling i andre halvdel av 2021 kjent som Sun Valley Project. For innsidere viser Windows 10 allerede det nye utseendet til kontroller og innebygde apper på skrivebordet. En annen endring har påvirket pre-builds - det nye designet av Action Center.

Slik ser det oppdaterte handlingssenteret ut.

Bildekreditt: @boken er stengt

Skjermbildet ovenfor inneholder følgende endringer:

  • En ny header
  • En annen bakgrunn
  • En ny kollapsknapp
  • Tegntegn i hurtigmenyen

Til sammenligning er det slik den nåværende versjonen ser ut.

Windows 10X har allerede det nye designet for sine interne bygg. Den siste versjonen av Windows 10X, som er Build 20280 når dette skrives, er også kjent for å ikke ha Mail og kalender forhåndsinstallert.

Windows 10X var forventet få sin produksjonsklare konstruksjon i desember 2020, og Microsoft er i ferd med å begynne å sende de første enhetene i Nord-American våren 2021. Som du kanskje husker, vil den første utgivelsen av OS ikke inkludere Støtte for klassisk Win32 Desktop-app

, så Microsoft kan sannsynligvis starte Strømmetjeneste for Cloud PC-app rundt den tiden for å bringe flere apper til operativsystemet.

Endringen av det visuelle utseendet til operativsystemet vil påvirke alle utgaver og versjoner av Windows 10.

At Microsoft jobber med å forbedre utseendet og følelsen til Windows 10 er ikke lenger en hemmelighet. Prosjektet er kjent som Sun Valley. Den er allerede delvis lansert, og noen Windows 10-apper har allerede startet få et oppdatert brukergrensesnitt.

Selskapet aktiverer først disse endringene i Windows 10X, og vil deretter bringe dem til "vanlig" Windows 10.

'Sun Valley' forventes å nå forbrukere i Windows 10 "Cobalt"-utgivelsen som er planlagt for feriesesongen 2021, og forventes å være Windows 10 versjon 21H2, som mest sannsynlig vil være en stor oppdatering.

Microsoft jobber allerede med Windows 10 21H2

Mens Microsoft vil utstede to funksjonsoppdateringer i 2021 i henhold til den halvårlige oppdateringsordningen, er betydningen av oppdateringene vil bli reversert. Våroppdateringen, versjon 21H1, vil være en mindre service pack-lignende oppdatering, lik det vi allerede har sett i Windows 10 20H2 og 1909. Den største med mer bemerkelsesverdige endringer, 21H2, kommer i andre halvdel av 2021.

Sjekk ut Hva kommer til Windows 10 i 2021

Taras Buria, forfatter ved Winaero

Windows 11, det nye operativsystemet fra Microsoft som skal utgis et sted i år, kommer med betyde...

Les mer

Taras Buria, forfatter ved Winaero

Microsoft har gjenopprettet overleggsrullefelt i Edge, så i dag skal vi lære hvordan du aktiverer...

Les mer

Last ned register og batchfiler Arkiv

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer