Windows Tips & News

Google Chrome New Tab Side Archives

click fraud protection

Slik aktiverer du ekte søkeboks på ny faneside i Google Chrome

Google Chrome er den mest populære nettleseren per nå, med en rask gjengivelsesmotor, 'Blink', et forenklet brukergrensesnitt og utvidelsesstøtte som lar deg legge til ekstra funksjoner i nettleseren. Google legger stadig til nye funksjoner i nettleseren, inkludert en rekke eksperimentelle funksjoner, som kanskje er inkludert i den stabile versjonen av appen. En av disse er muligheten til å legge til en "ekte" søkeboks på den nye fanesiden.

Slik aktiverer du farge- og temadialog for ny faneside i Google Chrome

Fra og med Google Chrome 77 kan du aktivere avanserte utseendealternativer for Ny fane-siden. Det vil tillate å endre farge, angi et bakgrunnsbilde og tilpasse snarveier ved hjelp av en ny dialog. La oss se hvordan du aktiverer det.

Starter i Chrome 69, har nettleseren betydelige endringer i brukergrensesnittet. Disse inkluderer et "Material Design Refresh"-tema med avrundede faner, fjerning av "Secure"-tekstmerket for HTTPS-nettsteder erstattet av et låseikon, og en omarbeidet ny faneside. Hvis du ikke er fornøyd med siden Ny fane, kan du gjenopprette dens klassiske utseende.

Når dette skrives, er Google Chrome den mest populære nettleseren. Den er tilgjengelig for Windows, Linux, Mac og Android. Chrome har en minimalistisk design og har en veldig kraftig, rask nettgjengivelsesmotor «Blink» for å gjøre nettleseropplevelsen din raskere, tryggere og enklere. Teamet bak nettleseren har endelig gjort New Tab-siden tilpassbar, slik at brukere raskt kan legge til tilpassede snarveier og endre sidebakgrunnsbildet naturlig uten å installere tredjepart utvidelser.

Microsoft Edge Insider Addons-side avslørt

Microsoft Edge Insider Addons-side avslørt

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSom du kanskje all...

Les mer

Microsoft jobber med det nye PowerToys Settings UI og ImageResizer-verktøyet

Microsoft jobber med det nye PowerToys Settings UI og ImageResizer-verktøyet

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenNylig på GitHub av...

Les mer

Samlinger i Microsoft Edge støtter nå ulike referanser

Samlinger i Microsoft Edge støtter nå ulike referanser

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenEtter å ha drept R...

Les mer