Windows Tips & News

Windows 10 gamle personaliseringspanel Arkiver

click fraud protection

Hvis du bruker Windows 10 en stund, vet du definitivt at de klassiske personaliseringsalternativene ble fjernet i en av forhåndsutgivelsene. Alle alternativer for å tilpasse er nå der i Innstillinger-appen, som er en Metro-app designet for brukere av berøringsskjermer og har kontroller som er dårlig utformet eller har begrenset funksjonalitet. Hvis du ikke er fornøyd med denne nye måten å finjustere OS-utseendet på, kan du være interessert i å få tilgang til de klassiske kontrollpanel-appletene. Heldigvis er det fortsatt mulig.

Jeg er glad for å kunngjøre Personalization Panel for Windows 10 v1.1. Personaliseringspanel for Windows 10 er et alternativ til Innstillinger-appen med det kjente utseendet gjenopplivet. I denne utgivelsen implementerte jeg alle forespurte funksjoner av brukere.

I dag ga jeg ut min nye app kalt "Personalization Panel for Windows 10". Som mange brukere er jeg ikke fornøyd med å bruke Innstillinger-appen, så jeg kodet et alternativ med det kjente utseendet gjenopplivet. Igjen, som alle de andre appene mine, er den gratis og bærbar.

Som du kanskje allerede vet, Microsoft forlot det klassiske utseendet (tilpasning) og temaer-grensesnittet i Windows 10 fordi noen av disse innstillingene flyttes til Innstillinger Modern-appen. Hvis du foretrekker de gode gamle klassiske personaliseringsalternativene, vil jeg gjerne vise deg hvordan du legger til en gjennomgripende meny for skrivebordet. Alle elementene på denne menyen åpner de klassiske utseendealternativene.

Windows 10 build 14390 er nå tilgjengelig for Fast ring-innsidere

Windows 10 build 14390 er nå tilgjengelig for Fast ring-innsidere

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft lanserte...

Les mer

Windows 10 build 14388 slow ring Arkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Windows 10 build 14388 er ute

Windows 10 build 14388 er ute

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft lanserte...

Les mer