Windows Tips & News

Project Reunion 0.5 med støtte for WinUI 3.0 er nå tilgjengelig

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Microsoft annonserte at Project Reunion 0.5 nå er tilgjengelig. Denne utgivelsen er den første versjonen som utviklere kan bruke til å bygge og publisere apper i Microsoft Store.

Prosjektgjenforening

Under utarbeidelsen av 0.5-utgivelsen fokuserte Microsoft på de mest populære tilbakemeldingene fra fellesskapet. Nå støtter Project Reunion Windows 10-versjoner ned til 1809, .NET 5, WinUI 3 og WebView 2.

Annonse

Project Reunion er en betydelig endring i Microsofts appstrategier. Utviklere som bruker Project Reunion får tilgang til alle moderne funksjoner i de nyeste Windows 10-utgivelsene, pluss fordelene ved å bruke Win32-funksjoner. Dessuten tillater Project Reunion adopsjon av nye teknologier i et mye raskere tempo, siden de ikke lenger krever noen spesifikke Windows 10-utgivelser, ettersom Microsoft kobler nye funksjoner fra operativsystemet. Dette betyr at utviklere ikke trenger å vente til brukerne oppdaterer til de nyeste Windows 10-versjonene for å bringe nye funksjoner inn i appene sine. Project Reunion sikrer at applikasjoner med de nyeste funksjonene fungerer på alle Windows 10-utgivelser ned til versjon 1809.

Å gjøre apper "bakoverkompatible" når det gjelder nye funksjoner og APIer er en betydelig fordel med Project Reunion. I dag er markedsandelen for Windows 10 delt mellom flere nyere utgivelser, noe som gjør det vanskeligere for utviklere å bringe nye funksjoner til appene sine og dekke så mye publikum som mulig samtidig tid. I følge de siste dataene fra Adduplex, den nyeste Windows 10-utgivelsen har bare 30 %, mens den forrige versjonen fortsatt er den mest populære med 42 %. Project Reunion vil hjelpe utviklere med å sørge for at appene deres tilbyr de nyeste funksjonene og ikke krever en systemoppdatering.

Foreløpig støtter Project Reunion 0.5 bare pakkede MSIX-apper, som kanskje ikke er den mest populære distribusjonsmetoden blant utviklere. Microsoft er klar over dette og jobber med upakket app-støtte i fremtidige forhåndsversjoner.

Project Reunion 0.5 er et stort skritt mot 1.0-utgivelsen, som er på grunn av levering senere i år. Microsoft jobber også med å bringe flere teknologier til Project Reunion i fremtidige forhåndsvisninger. For eksempel applivssyklus for forbedret systemytelse og batterilevetid, lokale og pushvarslingsscenarier, uemballert appstøtte og mye mer.

Du kan lese mer om Project Reunion 0.5 i et innlegg på det offisielle Windows Blogs-nettstedet. Der finner du også nyttige lenker, som f.eks komme i gang med Project Reunion, prosjektoversikt og utgivelsesnotater, og den offisielle dokumentasjonen for den nylig utgitte WinUI 3.0.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Deaktiver Link Telefonvarsling i Windows 10

Deaktiver Link Telefonvarsling i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenFra tid til annen ...

Les mer

Slik legger du til en påloggingsmelding i Windows 10

Slik legger du til en påloggingsmelding i Windows 10

Du kan legge til en spesiell påloggingsmelding i Windows 10 som vises for alle brukere hver gang ...

Les mer

Reparer kritisk feil: Start-menyen fungerer ikke i Windows 10

Reparer kritisk feil: Start-menyen fungerer ikke i Windows 10

Det er et problem i Windows 10 som fører til at følgende melding vises: "Start-menyen fungerer ik...

Les mer