Windows Tips & News

Windows 10 Anniversary Update vil få varslingsmerker for Universal-apper

click fraud protection

Etter hvert som smarttelefoner og sosiale medier ble populære, ble varslingsmerker for å vise deg nye meldinger en de facto standard. I Windows 7 la Microsoft til overlegg for oppgavelinjen slik at apper kunne formidle hva som helst med et mindre ikon over programmets ikon.

Det overlegget kan for eksempel vise antall uleste meldinger for IM- og e-postapper, eller avspillings-/pausestatus for mediespillere og lignende slike varsler for nettsteder som er festet til oppgavelinjen ved hjelp av IE. Med Windows 10 Anniversary Update vil det samme være mulig for Universal Apps.
Denne informasjonen kommer fra Twitter-bruker og Microsoft-ansatt, Jen Gentleman. Hun la også ut en GIF av ny Start-meny i Windows 10 Anniversary Update.

Ifølge henne sammen med en rekke andre endringer Microsoft har gjort i Jubileumsoppdatering, vil oppgavelinjen få varslingsmerker for Universal Windows Platform-apper, slik at apper som Facebook, Twitter osv. kan vise oppdateringer også som skrivebordsapper:

Favorittkunngjøring kl

#Build2016? Hard call - det var så mange gode.. Håper du ikke gikk glipp av dette pic.twitter.com/hraHxz1X39

— Jen Gentleman (@JenMsft) 2. april 2016

I tillegg til det Kort UI og toast-varsler i Action Center, vil dette være en ekstra måte å fange brukerens oppmerksomhet. Utviklere bør forvente verktøyene som kreves for å vise varslingsmerker i nær fremtid når jubileumsoppdateringen blir utgitt.

Så nå er det mange måter å vise varsler på i Windows - via Live Tiles i Start-menyen, oppgavelinjevarslingsområde (skuff), Action Center-skåler og widgets/kort og blinkende oppgavelinjeknapper og overlegg.

Jubileumsoppdateringen forventes å bli utgitt i juli 2016. De som deltar i Windows Insider-programmet og bruker Fast Ring-bygg bør få varslingsfunksjonen litt tidligere.

Brukere som bruker Universal Apps vil ønske denne endringen velkommen. Hva med deg? Gleder du deg til denne funksjonen?

Telegram 8 er ute med ubegrensede direktesendinger, forbedret videresending, mer

Telegram 8 er ute med ubegrensede direktesendinger, forbedret videresending, mer

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenNesten umiddelbart...

Les mer

Hvordan måle Wi-Fi-signalstyrke

Hvordan måle Wi-Fi-signalstyrke

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenUansett hva du ten...

Les mer

Telegram Desktop Restore Standard Theme Archives

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer