Windows Tips & News

Skype Preview for Desktop gir et nytt utseende til PC-er som ikke er Windows 10

click fraud protection

Skype var en populær app før Microsoft-oppkjøpet. Men i det siste har Skype-appopplevelsen vært frustrerende for de fleste av brukerne. Selv nå, ifølge anmeldelser i forskjellige mobilappbutikker der Skype er tilgjengelig, er det bare en håndfull mennesker som sier de liker Microsofts siste redesignforsøk. Uansett kommer de samme endringene til Universal Windows Platform-versjonen av appen for Windows 10 og for Windows 7/8.1 skrivebordsversjonen også.


Mange antok at det nye redesignet ikke kommer til skrivebordsversjonen av Skype-appen siden det var en funksjonsrik Win32-app. På Windows 10 har Skypes UWP-app allerede erstattet skrivebordsappen. Men i dag introduserte selskapet sin første forhåndsversjon av det redesignede Skype for Desktop som ligner de samme endringene som først ble introdusert i mobilversjoner.

Den nye Skype-skrivebordsklienten vil ikke fungere på de siste versjonene av Windows 10. Den ber deg bruke UWP-appen i stedet når du prøver å starte installasjonsprogrammet. Du kan fortsatt installere den ved å sette kompatibilitetsmodusen til en av de tidligere OS-versjonene. Denne Skype for Desktop-klienten fungerer på Windows 7, Windows 8.1 og eldre versjoner av Windows 10.

Den har samme design og utseende som mobilappene, og legger til noen få nye funksjoner sammenlignet med den "klassiske" skrivebordsappen. Skype-utviklere fremhever disse:

  • @omtaler, meldingsreaksjoner og en ny varslingsrute — Hold deg oppdatert på dagen med hjelp fra varslingspanelet. Hopp raskt tilbake til samtaler der du ble @nevnt for å se hvordan folk reagerte på det du har sagt.
  • Nytt chattemediegalleri — Å finne delt innhold – som lenker, dokumenter eller media – i en chat har aldri vært enklere med chattegalleriet.
  • Forbedrede gruppesamtaler — Tilpass gruppesamtaleropplevelsen din med dra og slipp. Si det med en emoji ved å bruke de nye reaksjonene våre også!

Siden denne utgivelsen er en forhåndsvisning, kan du forvente noen feil og grove kanter hvis du planlegger å bruke den. Skype Preview for nå vil installere sammen med hvilken versjon av appen du allerede bruker, slik at du ikke trenger å installere noe på nytt hvis du vil gå tilbake til forrige versjon.

For å laste ned og prøve den nye Skype Preview for desktop, gå over til Skype Insider-siden på nettstedet. Den samme forhåndsvisningen er også tilgjengelig for Mac-brukere, mens lignende funksjoner vil komme til Skype UWP-appen i nær fremtid.

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

Dagens utgivelse av Microsoft Edge 86.0.594.1 i Dev-kanalen gir muligheten til å installere Googl...

Les mer

Windows 11 22000.776 (KB5014668) lander i Release Preview med nye funksjoner

Windows 11 22000.776 (KB5014668) lander i Release Preview med nye funksjoner

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft har gitt...

Les mer

Edge vil snart tillate deg å lukke faner med et dobbeltklikk

Edge vil snart tillate deg å lukke faner med et dobbeltklikk

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenEt nytt alternativ...

Les mer