Windows Tips & News

Cursor Commander: installer og administrer markører med ett klikk

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Markørene endres ikke så ofte i Windows. Det var en stor oppdatering av standardmarkørene med utgivelsen av Windows Vista. Den inneholdt nye musepekere i Aero-stil. Brukere som elsker å tilpasse operativsystemet, kan kjede seg over å se det samme settet med markører i alle nyere versjoner av Windows. Til og med Windows 8, som var en drastisk UI-endring, hadde bare små endringer i Vistas markører. For å endre markører må du laste dem ned, pakke ut filene og bruke dem manuelt med musens kontrollpanel. Jeg bestemte meg for å forenkle markørtilpasningen og ga ut en gratisapp, Cursor Commander. La oss se nærmere på hva den kan gjøre for deg.

Annonse


Hovedideen med Cursor Commander-appen er at den lar deg installere og bruke flere nye markører med et enkelt klikk. Til det formål bruker den en spesiell filtype, .CursorPack. Det er faktisk et ZIP-arkiv som inneholder settet med markører og en spesiell tekstfil med instruksjoner for appen for å bruke dem. Så CursorPack-filen har et åpent format, og man kan lage den selv uten å ha appen installert.

Når du kjører appen, vil du se de aktive markørene dine og en liste over installerte markørtemaer.
Markørkommandør
For å se hva de installerte markørtemaene er, klikker du bare på det aktuelle temaet i listen til høyre. Forhåndsvisningsområdet vil bli oppdatert for å vise deg markørene til den valgte markørpakken.
Når du finner et tema du liker, klikker du bare på knappen "Bruk disse markørene". Markørene vil bli brukt på operativsystemet ditt. Jeg har laget flere temaer for deg, så du kan leke med dem. Klikk på koblingen "Få flere markører" for å få dem, eller bruk denne direkte kobling.

Du kan tilpasse markørtemaet som åpnes i forhåndsvisningen - bare klikk på den enkelte markøren og velg en fil fra dialogboksen som åpnes. Klikk "Bruk disse markørene" for å aktivere endringene du har gjort.
bruk disse markørene med Cursor Commander
Du kan også enkelt dele markørtemaene dine med andre brukere. Høyreklikk på temaet i listen til høyre og velg "Lagre for deling" fra kontekstmenyen. Vær oppmerksom på at du også kan dele dine egendefinerte markører ved å lagre elementet "Gjeldende markører" som et nytt tema.
Markørkommandørdeling
Oppsummert, med Cursor Commander kan du installere, bruke og dele nye markører raskt. Det er mer nyttig og raskere enn standardalternativene i musekontrollpanelet. Cursor Commander er et gratisprogram som fungerer i Windows 7, Windows 8 og Windows 10. Jeg har ikke testet det, men det burde fungere i tidligere versjoner av Windows også, som Windows Vista eller XP med .NET 3.0 eller .NET 4.x installert.

Du kan få mer informasjon om Cursor Commander og laste den ned fra dens hjemmeside.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
KB4464455 Windows 10 Build 17763.107 (langsomme og RP-ringer)

KB4464455 Windows 10 Build 17763.107 (langsomme og RP-ringer)

Microsoft gir ut feilrettingen på nytt for sin problemfylte Windows 10 oktober 2018-oppdatering. ...

Les mer

Aktiver eller deaktiver hurtigtast for fargefiltre i Windows 10

Aktiver eller deaktiver hurtigtast for fargefiltre i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 10 inklude...

Les mer

Windows 10 Build 17128-arkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer