Windows Tips & News

Slik fjerner du Skype-knappen fra oppgavelinjen i Windows

click fraud protection
skype
Legg igjen et svar

Da Windows Live Messenger ble trukket tilbake, anbefalte Microsoft alle sine brukere å gå videre til Skype. De kjøpte Skype strategisk for å slå sammen brukerbasen til Windows Live Messenger med millioner av Skype-brukere. Skype er en tverrplattform VoIP-løsning som er tilgjengelig for alle store stasjonære og mobile plattformer, og gjorde den langt mer populær.

I likhet med Windows Live Messenger har Skype også alltid vist knappen sin på oppgavelinjen i Windows. Dette kan være irriterende hvis du jobber på en liten skjerm og ønsker å reservere plass på oppgavelinjen for de andre appene dine. (Selv Start-knappen kan anses som unødvendig av noen brukere, og så vår StartIsGone verktøyet lar deg fjerne det i Windows 8.1). La oss se hvordan vi kan bli kvitt Skype-knappen fra oppgavelinjen og bare holde den i varslingsområdet (systemstatusfeltet).

  1. Åpne Skype, og velg Verktøy -> Alternativer menyelementet.
  2. Skype-alternativer-vinduet vises. Finn Avansert-delen i venstre rute og klikk på den.
    Elementet "Avansert" utvides og viser siden "Avanserte innstillinger". På høyre side av Alternativer-vinduet finner du avmerkingsboksen "Behold Skype på oppgavelinjen mens jeg er pålogget". Fjern merket for det som vist på skjermbildet ovenfor.

Det er det. Nå vil Skype-ikonet ditt bare vises i meldingsområdet (systemstatusfeltet). Takk til Microsoft for å tilby et slikt alternativ i Skype. Hvis du husker, hadde ikke Windows Live Messenger noe slikt alternativ, og du måtte kjøre det i Windows Vista kompatibilitetsmodus for å få oppgavelinjeknappen til å forsvinne og få den til å vises bare i systemstatusfeltet (oppgavelinje).

Sykkeltur-tema for Windows 10-arkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Windows 10 Fortellerarkiver

Narrator er en skjermleserapp innebygd i Windows 10. Forteller lar brukere med synsproblemer bruk...

Les mer

Legg til og fjern talestemme i Windows 10

Legg til og fjern talestemme i Windows 10

Slik legger du til og fjerner en talestemme i Windows 10Nye versjoner av Windows legger ofte til ...

Les mer