Windows Tips & News

Microsoft Movies & TV-appen oppdatert i Fast ring med AutoPlay-funksjonen

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Microsoft har jevnlig oppdatert sine førstepartsapper i Windows 10. Etter introduksjonen av et alternativ for alltid å spille av videoene dine i fullskjerm, legger selskapet nå til muligheten til å automatisk spille av neste video til Movies & TV-appen som leveres forhåndsinstallert med Windows 10.

Filmer og TV er en app som følger med Windows 10. Det er en erstatning for Windows Media Center som ble fjernet fra Windows 10 og for Windows Media Player som ikke lenger vedlikeholdes eller oppdateres. I motsetning til Windows Media Center lar den nye appen deg kjøpe og spille av medieinnhold fra Windows Store. Dyp integrasjon med Microsofts innholdsleveringstjeneste er hovedårsaken til at appen ble opprettet og pakket med Windows 10. Applikasjonen er tilgjengelig for Windows 10 og Windows 10 Mobile.

Den nye funksjonen for å spille av neste video automatisk er ganske enkel: hvis du har en annen videofil i samme mappe der du har åpnet den første, vil Filmer og TV-appen automatisk åpne den neste etter at avspillingen er avsluttet fil.

Denne oppdateringen er bare tilgjengelig for Insiders on the Fast Ring, men vil bli rullet ut til alle andre i løpet av de kommende ukene. Tidligere lagt til funksjoner i appen inkluderer muligheten til å alltid spille av videoer i fullskjermmodus og støtte for 4K/UltraHD-innhold.

Denne oppdateringen inkluderer også andre mindre rettelser og forbedringer, men Microsoft-utviklere beskriver dem ikke i utgivelsesnotatene.

Du bruker sannsynligvis allerede den oppdaterte versjonen av appen hvis du er Windows Insider og registrert i Fast-ringen. Hvis du av en eller annen grunn ikke har filmer og TV-appen installert, kan du alltids last den ned fra Windows Store.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Pass på: du har bare 10 dager på deg til å rulle tilbake Windows 10 Jubileumsoppdatering

Pass på: du har bare 10 dager på deg til å rulle tilbake Windows 10 Jubileumsoppdatering

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 10 Anniver...

Les mer

Windows 10 Jubileumsoppdatering tilgjengelig 2. august

Windows 10 Jubileumsoppdatering tilgjengelig 2. august

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft har i da...

Les mer

Nature HD#18-tema for Windows 8

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer