Windows Tips & News

Microsoft legger til ny Windows Spellchecker API til alle Chromium-nettlesere

click fraud protection

Microsoft jobber med Google i Chromium-prosjektet for å legge til Windows Stavekontroll API til Chromium-baserte nettlesere, inkludert Chrome og Edge. Nettleserne vil kunne bruke den på Windows 8.1 og nyere. Microsoft posisjonerer den innebygde stavekontrollen som en moderne, oppdatert motor som er flink til å gjenkjenne nye termer og merkevarer. Følgende bilde viser hva de betyr.

Hunspell Spellcheck-biblioteket med åpen kildekode som Chromium bruker per nå mangler støtte for e-poster, URL-er og akronymer. Windows Spellcheck API løser dette problemet.

Microsoft-teamet har gjort den opprinnelige Windows-stavekontrollen tilgjengelig i de Chromium-baserte nettleserne som kjører i Windows 10 og Windows 8 i tillegg til standard Hunspell-stavekontrollen. Hunspell stavekontrollen er et åpen kildekode-prosjekt som driver mange andre produkter som er mest populære på Linux, som LibreOffice, Geany, Pidgin og mange andre.

Windows Stavekontroll vil automatisk bli aktivert for Windows-brukere. Den vil bruke operativsystemet språkinnstillinger.

Ifølge Microsoft, er den nye API-en allerede aktivert og tilgjengelig i Edge 83 stabil. For Google Chrome må du slå på et par flagg for å få det til å fungere. Sjekk ut

Aktiver Windows Stavekontroll i Google Chrome 

Windows 10 tilbakemeldingsfrekvens Arkiver

I Windows 10 samler Microsoft informasjon om ytelse og bruk. Denne informasjonen er kjent som tel...

Les mer

Slik deaktiverer du Windows Feedback i Windows 10

Slik deaktiverer du Windows Feedback i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenHvis du bruker Win...

Les mer

Mozilla legger til Sikkermodus-knapp på feilsøkingssiden i Firefox

Mozilla legger til Sikkermodus-knapp på feilsøkingssiden i Firefox

Legg igjen et svarNylig dekket vi hvordan starte Mozilla Firefox i sikkermodus. I sikker modus ti...

Les mer