Windows Tips & News

A2DP Sink-funksjonen kommer tilbake til Windows 10

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Microsoft legger til A2DP Sink for Bluetooth på nytt i Windows 10. Den ble fjernet i Windows 8, noe som gjorde Windows 7 til den siste OS-versjonen med A2DP Sink-støtte. Nå endrer ting seg.

Annonse

I forhåndsversjoner av Windows 7 ble A2DP-kilde- og sinkroller støttet innfødt, men dette ble droppet i den endelige RTM-utgivelsesversjonen. I utgivelsesversjonen av Windows 7 kan PC-en kobles til Bluetooth-høyttalere (fungere som A2DP-kilde), men i tillegg kan drivere gjøre det mulig for lydenheten å fungere som A2DP-vask hvis den støttes av lydmaskinvaren Leverandør.

Fra Windows 8 støttes ikke A2DP Sink-rollen av Microsoft, og heller ikke av tredjepartsdrivere. Microsoft tilbyr kun støtte for Bluetooth-lydstrømming som A2DP-kilde.

I faktiske Windows 10-versjoner støtter Microsoft A2DP-kilderollen og støtter ikke SINK-rollen på Windows 10 for desktop-utgaver. Dette betyr at du kan bruke Intel Bluetooth på Windows 10 til å sende lyd til andre Bluetooth-enheter, for eksempel en høyttaler, men du vil ikke kunne motta lyd fra andre Bluetooth-enheter via A2DP. Du vil for eksempel ikke kunne streame musikk fra mobiltelefonen til høyttalere på en Windows 10-PC.

Den kjente Windows-entusiasten WalkingCat har funnet ut at Microsoft legger til SINK-rollen på nytt til Windows 10 for kommende versjoner av operativsystemet. Det implementeres naturlig:

Bluetooth A2DP SINK Windows 10

Det er en god forandring for alle Windows 10-brukere.

Microsoft jobber aktivt med å forbedre Bluetooth-stakken i Windows 10. Nylig Windows 10 versjon 2004 har fått sertifisering for Bluetooth 5.1.

Windows 10 20H1 Bluetooth

Windows 10 forventes å få støtte for Bluetooth 5.2-funksjoner i pre-release Insider Preview-bygg, som skal inkluderes i funksjonsoppdateringen som kommer etter 20H1. Det er for tiden kjent som '20H2'. Den vil også inneholde Enhanced Attribute Protocol (EATT), som er en forbedret versjon av Attribute Protocol (ATT).

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen
Flere fargerike Windows 10-ikoner: Bilder og Planner-apper

Flere fargerike Windows 10-ikoner: Bilder og Planner-apper

Microsoft fortsetter arbeidet med å oppdatere ikoner for innebygde Windows 10-apper. Et sett med ...

Les mer

Fire måter å åpne en ny Firefox-fane i bakgrunnen

Fire måter å åpne en ny Firefox-fane i bakgrunnen

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenNoen ganger når du...

Les mer

Søk og kjør installerte apper etter navn i Android

Søk og kjør installerte apper etter navn i Android

Hvis du bruker Android-telefonen eller -nettbrettet i lange perioder, må det ha tonnevis av apper...

Les mer