Windows Tips & News

Windows 10 Creators Update Archives

click fraud protection

Fra og med Windows 10 build 14986 fikk operativsystemet en ny funksjon. Nå lar Registry Editor-appen deg endre fonten raskt og enkelt. La oss se hvordan det kan gjøres.

I går kunngjorde Microsoft en rekke nye sikkerhetsfunksjoner som vil være tilgjengelige i Windows 10 Creators Update. Disse inkluderer en forbedret Windows Defender med avansert trusselbeskyttelse, den samme avanserte trusselbeskyttelsen utvidet til Office og Windows Security Center som kan administrere dem. La oss ta en titt på hva disse funksjonene er.

Microsoft bygger en ny funksjon for Windows 10 Creators Update kjent som "Home Hub". Når den er aktivert på en Windows 10-enhet, vil Home Hub gjøre den om til en enhet som kan fungere på samme måte som Amazons Echo-produkt. La oss se hva Microsofts Home Hub er.

En interessant detalj om Windows 10 ble avslørt under Microsoft-arrangementet i oktober 2016. Det ser ut til at Redmond-giganten offisielt kommer til å legge til en måte å dele ting mellom apper og et nytt Share-brukergrensesnitt. I dag ble denne informasjonen bekreftet.

Fra og med Windows 10 build 14971, aktivert Microsoft PowerShell som standard i Win+X-menyen. Noen nyhetssider rapporterte umiddelbart at Microsoft dreper ledeteksten. Selv om ingen ennå vet hva Microsofts plan er angående cmd.exes mulige fjerning, er den ikke borte i Windows 10 build 14971. Du kan få ledeteksten tilbake i Win+X-menyen med bare noen få klikk.

Microsoft er i ferd med å presse flere Universal-apper i stedet for sine gode gamle Win32-kolleger. Denne gangen er det Microsoft Paint, som ble fullstendig erstattet med den UWP-baserte applikasjonen «Paint 3D».

Med Windows 10 Creators Update endrer Microsoft policyen for tredjepartsapper når funksjonen Stille timer er aktivert. Tidligere var det bare den innebygde Alarm-appen som hadde lov til å varsle brukeren når Stilletimer var på. Nå vil det samme være mulig for tredjeparts Alarm- eller Kalender-apper.

Ink Workspace er en viktig del av Windows 10-operativsystemet for brukere av penn/penn. Det lar dem gjøre en rekke aktiviteter som skisser, merknader, håndskrevne notater og så videre. Den får noen forbedringer i den kommende Windows 10 Creators Update.

Microsoft lanserte i dag en ny Windows 10 Insider Preview. Windows build 14965 ble tilgjengelig for Fast Ring-innsidere. La oss se hva som er nytt i denne utgivelsen.

Den neste store oppdateringen for Windows 10, offisielt kjent som Windows 10 Creators Update, kommer med en rekke funksjoner som ble oppdaget under det nylige Microsoft-arrangementet i oktober 2016. En av disse funksjonene er et raffinert brukergrensesnitt for Action Center. Den vil inkludere glidebrytere for volum og lysstyrke.

Chrome på mobil får prissporingsfunksjoner

Chrome på mobil får prissporingsfunksjoner

Med høytiden nærmer seg raskt, ønsker Google å gi brukerne flere shoppingrelaterte funksjoner i C...

Les mer

Last ned Clear Live Tile-varsler under pålogging i Windows 10

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Hvordan endre brukeragent i Google Chrome

Hvordan endre brukeragent i Google Chrome

Brukeragenten til en nettleser er en strengverdi som identifiserer den nettleseren og gir visse s...

Les mer