Windows Tips & News

Legg til båndkommandoer Arkiv

click fraud protection

I Windows 8 har Microsoft introdusert båndet i Windows Utforsker slik at de mange Explorer-kommandoene kan vises mer tydelig når du trenger dem. Men båndkommandoene er fortsatt delt over mange faner unødvendig, noe som gjør at du går gjennom alle fanene for å finne kommandoen du trenger å bruke. Det er verktøylinjen for hurtigtilgang øverst der du kan legge til egendefinerte kommandoer, men problemet er at den bare har små ikoner på 16 x 16 størrelser og ingen tekstbeskrivelse. Du må holde musepekeren over hvert av de små ikonene for å se beskrivelsen deres. Desktop har heller ikke noe bånd, og de fleste av de nyttige kommandoene er utilgjengelige via høyreklikk.

I motsetning til dette er høyreklikk/kontekstmenyen et bedre alternativ siden den har ikoner samt tekstbeskrivelse, utmerket tastaturbrukervennlighet, og du trenger ikke å huske hvilken båndfane en bestemt kommando er plassert på. Dessuten tar båndet en enorm mengde vertikal plass, så når du har lagt til kommandoen i kontekstmenyen, kan du holde båndet minimert eller deaktivere det helt med vår Ribbon Disabler. ;)

I dag skal jeg dele med deg et kult triks som lar deg legge til alle valgfrie båndkommandoer direkte til høyreklikkmenyen (kontekst) med filer og mapper. La oss se hvordan.

Slå på eller av telefonvarslene for Android i Windows 10

Slå på eller av telefonvarslene for Android i Windows 10

Slå på eller av telefonappen-varsler for Android-varsler i Windows 10Med bygget 18885 (20H1, Fast...

Les mer

Deaktiver dimming av minimerte appikoner i XFCE4-oppgavelinjen

Deaktiver dimming av minimerte appikoner i XFCE4-oppgavelinjen

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenJeg bruker XFCE4-s...

Les mer

Windows 10 lydarkiver

Slik legger du til Mono Audio Context Menu i Windows 10Monolyd er en spesiell tilgjengelighetsfun...

Les mer