Windows Tips & News

Last ned Windows 10 Build 17127 offisielle ISO-bilder

click fraud protection

Som du kanskje allerede vet, ble Windows 10 Build 17127 nylig utgitt til Langsom og Rask ring Innsidere. For de som er interessert i å installere denne bygningen fra bunnen av, ga Microsoft i dag ut offisielle ISO-bilder.

Windows 10 Build 17127 representerer den kommende "Redstone 4"-oppdateringen, nå kjent som Oppdatering for vårskapere.

Det forventes å bli utgitt til stabile filialbrukere i april 2018. Tips: Se den følgende artikkelen for en fullstendig liste over endringer som er gjort i Windows 10 Redstone 4.

For alle på Slow-ringen vil Windows 10 Build 17127 gi en rekke rettelser og forbedringer.

Innholdgjemme seg
Cortana-forbedringer
Windows Mixed Reality
Generelle endringer, forbedringer og rettelser for PC

Cortana-forbedringer

Ny profilside! Vi introduserer en ny serverdrevet profilside i Cortana der du kan legge til og redigere favorittstedene dine. Stedene du legger til brukes til å gi deg trafikkoppdateringer for din daglige pendling, og lar deg enkelt angi påminnelser når du ankommer eller forlater stedene dine. For å komme til denne siden, gå til Notebook-delen av Cortana og klikk på knappen til høyre for navnet ditt. Dette er tilgjengelig for alle Cortana-markeder*.

Ny Cortana-profilside

Dette vil snart strekke seg utover steder for å dekke dine interesser, familie, kontoer og mer. Følg med for oppdateringer!

Cortanas nye Notebook blir internasjonal med forbedret ytelse: Vi har mottatt noen gode tilbakemeldinger om vår oppdaterte Notebook-design annonsert med Bygg 17063, og er glade for å dele at denne nye designen nå er tilgjengelig for alle markeder* og språk der Cortana støttes. I tillegg har flere ytelsesforbedringer blitt implementert som skal gjøre at bærbare datamaskiner lastes raskere. Merk at noen opplevelser kan variere avhengig av markedet du er på.

Lær å bruke en ferdighet i Notebook: Standard ferdigheter i Cortanas notatbok (som vær, sport og nyheter) kommer nå med et sett med tips for spørsmål du kan stille Cortana til komme i gang – enten klikk på forslaget, skriv det ut selv, eller snakk med Cortana, så henter hun informasjonen du Forespurt.

Væralternativer

Fra og med i dag vil disse endringene rulles ut til alle innsidere i støttede markeder som er på RS4- og RS5-bygg. Vi vil gjerne ha tilbakemelding her – Klikk her for å åpne Feedback Hub og sende oss tilbakemelding om opplevelsen din med Cortana. I tilfelle du gikk glipp av det, her er en oppsummering av noen av de siste endringene vi har gjort basert på det du har fortalt oss, inkludert e-postsøk og mer!

*Cortana-markeder: USA, Storbritannia, Tyskland, Australia, Canada, India, Spania, Kina, Mexico, Frankrike, Italia, Japan, Brasil

Windows Mixed Reality

Med denne konstruksjonen vil Windows Mixed Reality-teamet fortelle deg om et par ting mens du prøver de nye Windows Mixed Reality-funksjonene:

  • Vi løste problemet der innboksappene ikke kunne lastes inn i Windows Mixed Reality.
    Vi undersøker fortsatt noen sjeldne tilfeller der nylig plasserte hologrammer ser tomme ut og skallet kan starte på nytt når du bytter mellom steder.» Vi lagret denne samtalen. Du vil snart se det i Samtaler-fanen i Skype for Business og i Samtalehistorikk-mappen i Outlook.

For å gi tilbakemelding om Windows Mixed Reality, Klikk her for å åpne Feedback Hub.

  • Vi fikset et problem der hvis du hadde koblet telefonen til PC-en din før oppgraderingen, vil du finne at den har blitt koblet fra etter oppgraderingen.
  • Vi fikset et problem som kan føre til at Microsoft Edge krasjer når du slår av visse utvidelser.
  • Vi fikset et problem der Narrator ville krasje når du brukte skannemodus for å lese dialoger i Microsoft Edge.
  • Vi fikset et problem som resulterte i at tastene for side opp og side ned ikke fungerte når du bruker Microsoft Edge i lesevisning.
  • Vi løste et problem som resulterte i at fokus mistet etter bruk av WIN+A for å lukke Action Center.
  • Vi fikset et problem der hvis du byttet formatering til japansk uten å ha det japanske språket i språklisten din, ville nyinstallerte apper ikke vises i Start.

Det er for tiden ingen kjente problemer for dette bygget.

For å få offisielle ISO-bilder av Windows 10 build 17127, pek nettleseren til følgende side:

Personvernoversikt

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjennom nettstedet. Ut av disse informasjonskapslene lagres informasjonskapslene som er kategorisert som nødvendige i nettleseren din, da de er essensielle for å fungere med grunnleggende funksjoner på nettstedet. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler som hjelper oss med å analysere og forstå hvordan du bruker denne nettsiden. Disse informasjonskapslene lagres kun i nettleseren din med ditt samtykke. Du har også muligheten til å velge bort disse informasjonskapslene. Men å velge bort noen av disse informasjonskapslene kan ha en effekt på nettleseropplevelsen din.

Windows 10-markedsførte apper Arkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Større størrelse på alle kolonner for å passe til kontekstmenyarkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Ny startmeny for Windows 10 Anniversary Update avslørt

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenDet er kjent at Mi...

Les mer