Windows Tips & News

Windows 10 handlingssenterarkiv

click fraud protection

Action Center er en nyttig funksjon i Windows 10. Den lagrer varsler om alle viktige hendelser som oppdateringer, vedlikehold og sikkerhetsadvarsler på ett enkelt sted. Action Center kommer med Quick Action-knapper - et sett med knapper som lar deg administrere ulike systemfunksjoner raskt og umiddelbart. Med nylige oppdateringer av Windows 10 tilpasser du disse raske handlingene rett fra høyreklikkmenyen.

I Windows 10 ble alle slags varsler erstattet med Windows 8-lignende toasts som vises nederst til høyre på skjermen. Uavhengig av hendelsen som varselet vises for, f.eks. AutoPlay, driverinstallasjon eller et nytt varsel fra en Store-app - du vil se toast-varslene. De vises over oppgavelinjen. Det er mulig å deaktivere disse varslene for enkelte apper i Windows 10. Her er hvordan.

Action Center-funksjonen i Windows 10 kan være kjent for Windows Phone-brukere. Den lagrer varsler om alle viktige hendelser som oppdateringer, vedlikehold og sikkerhetsadvarsler på ett enkelt sted. I nyere versjoner av Windows 10 kan den vise en rekke uleste varsler som et overleggsikon i systemstatusfeltet.

Action Center er en ny funksjon i Windows 10. Den opprettholder varsler fra skrivebordsapper, systemvarsler og universelle apper. Hvis du savner et varsel, står det i kø i handlingssenteret. I handlingssenteret finner du også nyttige knapper kalt Quick Actions for rask tilgang til nyttige systemfunksjoner. Du kan vise eller skjule appikoner i handlingssentervarsler. Her er hvordan.

Action Center-funksjonen i Windows 10 kan være kjent for Windows Phone-brukere. Den lagrer varsler om alle viktige hendelser som oppdateringer, vedlikehold og sikkerhetsadvarsler på ett enkelt sted. I Windows 10 kommer Action Center med Quick Action-knapper – et sett med knapper som lar deg administrere ulike systemfunksjoner raskt og umiddelbart. I dag skal vi se hvordan du tilpasser disse hurtighandlingene.

Action Center er en ny funksjon i Windows 10. Den opprettholder varsler fra skrivebordsapper, systemvarsler og universelle apper. Når handlingssenteret får et nytt varsel, viser det et toastbanner over oppgavelinjen. Hvis du savner et varsel, står det i kø i handlingssenteret. Hvis du ikke er fornøyd med å se disse varslene, kan du deaktivere dem her.

Microsoft lanserte nylig Windows 10 build 15019. Denne versjonen representerer den kommende Windows 10-versjonen 1704, kjent som "Creators Update". Brukergrensesnittet i denne versjonen så noen deler oppdatert. En av de oppdaterte delene er Action Center, som nå viser en fremdriftslinje for det du laster ned fra butikken.

Som du kanskje allerede vet, er handlingssenteret i Windows 10 nå i stand til å vise og lagre varsler fra stasjonære Windows-apper, systemvarsler og moderne apper. Handlingssenteret lagrer disse varslene gruppert etter app og tid. Når en ny hendelse skjer, viser den et toastvarsel i noen sekunder, og deretter lagres det i Action Center. Windows 10 lar deg spesifisere hvilke varsler som vises først i Action Center. Den prioriterer varsler slik at apper med høyprioriterte varsler får varslingen vist øverst i varslingssenteret.

Som du kanskje allerede vet, er handlingssenteret i Windows 10 nå i stand til å vise og lagre varsler fra stasjonære Windows-apper, systemvarsler og moderne apper. Handlingssenteret lagrer disse varslene gruppert etter app og tid. Når en ny hendelse skjer, viser den et toastvarsel i noen sekunder, og deretter lagres det i Action Center. Det er mulig å endre hvor mange varsler som er synlige per app i handlingssenteret. Her er hvordan.

Som du kanskje allerede vet, jobber Microsoft med å gjøre Action Center i Windows 10 mer nyttig. Windows 10 Redstone, den kommende store oppdateringen til operativsystemet, vil gi bemerkelsesverdige endringer i mange deler av operativsystemet og dets funksjoner. Noen av endringene som er forventet i Redstone-bølge 2 kan faktisk ende opp med å sendes i Redstone-bølge 1, selv om ingenting er offisielt annonsert ennå. Det har kommet til vår kunnskap at Microsoft jobber med å bringe et kort-UI til Action Center og Cortana.

Windows 10 Mobile-enheter får Creators Update 25. april 2017

Windows 10 Mobile-enheter får Creators Update 25. april 2017

Mens Windows 10 Creators Update (versjon 1703 eller build 10563) vil begynne å rulle ut for de fl...

Les mer

Aktiver slettebekreftelse i Windows 10

Aktiver slettebekreftelse i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenI Windows 10, når ...

Les mer

Windows 10 fjern passordarkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer