Windows Tips & News

Windows 10 tekst-til-tale-arkiver

click fraud protection

Slik legger du til og fjerner en talestemme i Windows 10

Nye versjoner av Windows legger ofte til nye tekst-til-tale-stemmer. Windows Vista la til Anna som ble beholdt opp til Windows 7. Windows 8 hadde også nye stemmer, David, Zira og Hazel. Windows 10 har et sett med ekstra stemmer som du kan bruke med Narrator og Cortana. Slik legger du til eller fjerner dem ved behov.

Windows tilbyr både en enhetsbasert talegjenkjenningsfunksjon (tilgjengelig via Windows talegjenkjenning Desktop-app), og en skybasert talegjenkjenningstjeneste i de markedene og regionene der Cortana er tilgjengelig. Microsoft kan bruke taledataene som samles inn på datamaskinen din for å forbedre taletjenestene deres. Windows 10 tillater deaktivering av online talegjenkjenning med en gruppepolicy. I denne artikkelen vil vi se på hvordan du bruker begrensningen ved å bruke både gpedit.msc og en registerjustering.

Windows tilbyr både en enhetsbasert talegjenkjenningsfunksjon (tilgjengelig via Windows talegjenkjenning Desktop-app), og en skybasert talegjenkjenningstjeneste i de markedene og regionene der Cortana er tilgjengelig. I denne artikkelen vil vi se hvordan du tilpasser taleordboken som brukes med funksjonen for talegjenkjenning. Det er mulig å legge til, redigere og slette ordene.

Windows tilbyr både en enhetsbasert talegjenkjenningsfunksjon (tilgjengelig via Windows talegjenkjenning Desktop-app), og en skybasert talegjenkjenningstjeneste i de markedene og regionene der Cortana er tilgjengelig. Du kan opprette flere profiler for talegjenkjenning for å lagre informasjon om hvordan du gjenkjenner stemmen din. Ved å bytte mellom profiler kan du også gjenkjenne en annen stemme.

Windows tilbyr både en enhetsbasert talegjenkjenningsfunksjon (tilgjengelig via Windows talegjenkjenning Desktop-app), og en skybasert talegjenkjenningstjeneste i de markedene og regionene der Cortana er tilgjengelig. Som standard er talegjenkjenning utformet for å gjennomgå dokumentene og e-posten din slik at den lærer ord og uttrykk for å bedre forstå deg når du snakker. Hvis du ikke er fornøyd med standardinnstillingene, her er hvordan du deaktiverer dokumentgjennomgang-funksjonen for talegjenkjenning i Windows 10.

Windows tilbyr både en enhetsbasert talegjenkjenningsfunksjon (tilgjengelig via Windows talegjenkjenning Desktop-app), og en skybasert talegjenkjenningstjeneste i de markedene og regionene der Cortana er tilgjengelig. I tillegg til det kontekstmenyen, og en snarvei, vil du kanskje aktivere stemmeaktiveringsmodus for talegjenkjenning.

Windows tilbyr både en enhetsbasert talegjenkjenningsfunksjon (tilgjengelig via Windows talegjenkjenning Desktop-app), og en skybasert talegjenkjenningstjeneste i de markedene og regionene der Cortana er tilgjengelig. I denne artikkelen vil vi se hvordan du endrer språket for talegjenkjenningsfunksjonen i Windows 10.

Windows talegjenkjenning lar deg kontrollere PC-en med stemmen alene, uten å trenge tastatur eller mus. Her er talekommandoene du kan bruke til å kontrollere PC-en med talegjenkjenning.

Windows tilbyr både en enhetsbasert talegjenkjenningsfunksjon (tilgjengelig via Windows talegjenkjenning Desktop-app), og en skybasert talegjenkjenningstjeneste i de markedene og regionene der Cortana er tilgjengelig. I tillegg til det kontekstmenyen, kan det være lurt å lage en snarvei for å starte talegjenkjenning direkte fra skrivebordets kontekstmeny.

Windows tilbyr både en enhetsbasert talegjenkjenningsfunksjon (tilgjengelig via Windows talegjenkjenning Desktop-app), og en skybasert talegjenkjenningstjeneste i de markedene og regionene der Cortana er tilgjengelig. For enkelhets skyld kan du legge til en spesiell kommando for å starte talegjenkjenning direkte fra skrivebordets kontekstmeny.

En feil til: Junioppdateringer bryter påloggingsprosessen for Windows på ARM

En feil til: Junioppdateringer bryter påloggingsprosessen for Windows på ARM

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenRask etter utgivel...

Les mer

Last ned Last ned beats av dr. dre AIO v1.1 Skin for AIMP3

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Last ned Last ned BW Minimal v1.2 Skin for AIMP3

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer