Windows Tips & News

Windows 10 lydarkiver

click fraud protection

Slik legger du til Mono Audio Context Menu i Windows 10

Monolyd er en spesiell tilgjengelighetsfunksjon i Windows 10 som sørger for at selv om en lytter har et problem med ett øre eller én lydkanal, vil han eller hun aldri gå glipp av et ord eller lyd av lyd som spilles av i et stereohodesett eller flerkanalshøyttalere. I mange år har lyden vi lytter til kommet med distinkte venstre og høyre kanaler. I dette tilfellet mottar lytteren en annen lydstrøm fra begge kanalene med forskjellige lyder. I motsetning til stereo spiller monoaural lyd den samme strømmen via begge kanalene. Windows 10 inkluderer et innebygd alternativ for å aktivere Mono-lydutgang. Du kan få tilgang til den raskere ved å legge til en spesiell kontekstmenykommando på skrivebordet.

I Windows 10 er det en rekke alternativer som du kan bruke til å endre lyder for forskjellige systemhendelser, konfigurere utdata- og inngangsenheter og mer. Fra og med Windows 10 har Microsoft lagt til muligheten til å gi nytt navn til lydenheter i Innstillinger-appen.

Monolyd er en spesiell tilgjengelighetsfunksjon i Windows 10 som sørger for at selv om en lytter har et problem med ett øre eller én lydkanal, vil han eller hun aldri gå glipp av et ord eller lyd av lyd som spilles av i et stereohodesett eller flerkanalshøyttalere. I mange år har lyden vi lytter til kommet med distinkte venstre og høyre kanaler. I dette tilfellet mottar lytteren en annen lydstrøm fra begge kanalene med forskjellige lyder. I motsetning til stereo spiller monoaural lyd den samme strømmen via begge kanalene. Windows 10 inkluderer et innebygd alternativ for å aktivere Mono-lydutgang.

Microsoft avslørte i dag at de legger til støtte for tre nye medieformater i Windows 10. Vorbis, Theora og Ogg vil bli støttet av innebygde og tredjepartsapper.

Windows 10 Build 21343 kommer med nye ikoner i Filutforsker

Windows 10 Build 21343 kommer med nye ikoner i Filutforsker

Microsoft i dag oppdatert utviklerkanalen med et nytt bygg. Windows 10 Insider Preview Build 2134...

Les mer

Aktiver eller deaktiver Skeleton UI i Firefox

Aktiver eller deaktiver Skeleton UI i Firefox

Slik aktiverer eller deaktiverer du skjelettgrensesnittet i Firefox.Mozilla jobber med å forbedre...

Les mer

Fastvareoppdatering fra april for Surface Duo er nå tilgjengelig

Fastvareoppdatering fra april for Surface Duo er nå tilgjengelig

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSurface Duo, den e...

Les mer