Windows Tips & News

Windows 10 Delte opplevelser Arkiv

click fraud protection

Slik deaktiverer du delte opplevelser i Windows 10 med gruppepolicy

De Delte opplevelser funksjonen i Windows 10 lar deg starte en oppgave på en av enhetene dine og fullføre den på en annen enhet som kjører under samme Microsoft-konto. Den inkluderer også en mulighet til å koble til telefonen din for å administrere oppgaven via en ledsager-app.

Fra og med Windows 10 versjon 1607 "Jubileumsoppdatering", inkluderer Windows 10 en ny funksjon som lar apper på enheten din kommunisere med andre enheter og åpne de samme appene på dem. Dette vil tillate deg å fortsette arbeidet raskere når du bytter enhet. Denne funksjonen gir synkronisering mellom apper installert på din Windows 10 PC og andre enheter, og sparer tid.

Når aktivert, lar Near Share brukeren sende og motta innhold med alle andre som er i nærheten ved å bruke Bluetooth eller Wi-Fi Direct. Det er mulig å spesifisere mappen som skal lagre de mottatte filene. La oss se hvordan det kan gjøres.

Near Share er en ny funksjon i Windows 10, tilgjengelig fra og med Windows 10 build 17035. Den lar brukeren sende og motta dokumenter, bilder, arkiver, videoer og andre filer til andre enheter med Windows 10 ved hjelp av Bluetooth eller Wi-Fi. Her er hvordan den aktiverer denne nye funksjonen.

Lag kobling til tekstfragment på nettside i Google Chrome

Lag kobling til tekstfragment på nettside i Google Chrome

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenHvordan lage en ko...

Les mer

Microsoft dreper Snipping Tool-appen

Microsoft dreper Snipping Tool-appen

Hvis du er en fan av den klassiske Snipping Tool-appen, her er dårlige nyheter for deg. Fra og me...

Les mer

Last ned Last ned cPro__FlaT Skin for Winamp

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer