Windows Tips & News

Windows 10 Mixed Reality-arkiver

click fraud protection

Windows 10 kommer med en innebygd app, Mixed Reality Viewer, som lar deg se forskjellige 3D-modeller. Den kommer sammen med moderne versjoner av operativsystemet. Innsidere på Fast Ring får en oppdatert versjon av appen, som nå er omdøpt til 3D Viewer.

Fra og med Windows 10 Build 17115, har Windows 10 en rekke forbedringer gjort til den innebygde Windows Mixed Reality-funksjonen. Alle disse forbedringene vil bli inkludert i Windows 10 versjon 1803, som kommer til stallavdelingen i mars.

Som du kanskje allerede vet, leveres Windows 10 med Windows Holographic-plattformen. Den innebygde Mixed Reality Portal er en del av VR-plattformen. Her er hvordan du avinstallerer det hvis du ikke fant bruk for denne appen.

Fra og med Windows 10 Creators Update, er det en ny funksjon - den holografiske plattformen, som har et spesielt ikon i Innstillinger. I nyere versjoner av Windows 10 kalles det Mixed Reality. Slik finner du at din Windows 10-PC støtter Mixed Reality.

Fra og med Windows 10 Creators Update, er det en ny funksjon - Windows Holographic-plattformen, som har et spesielt ikon i Innstillinger. Det er også en innebygd app, Windows Mixed Reality Portal. Hvis den ikke finner den nødvendige maskinvaren, starter den ikke. Her er en tweak som lar deg deaktivere Mixed Reality Portal-maskinvaresjekkene og kjøre appen.

Som du kanskje allerede vet, kommer Windows 10 Creators Update med en ny funksjon - Windows Holographic-plattformen. Her er hvordan du avinstallerer det hvis du ikke fant bruk for VR-plattformen.

Som du kanskje allerede vet, kommer Windows 10 Creators Update med en ny funksjon - Windows Holographic-plattformen, som legger til et nytt ikon til Innstillinger.

Slik deaktiverer du UI-animasjoner i Windows 8.1

Slik deaktiverer du UI-animasjoner i Windows 8.1

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenAnimasjoner i Wind...

Les mer

Last ned Aktiver Start-menyen og oppgavelinjesløring i Windows 10

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Last ned Få Windows 10 til å be om brukernavn og passord under pålogging

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer