Windows Tips & News

Windows 11 Insider Preview Build 22000.132 (Dev & Beta)

click fraud protection

Nok en oppdatering til Windows 11 er ute. Microsoft har gitt ut en ny forhåndsvisning av Windows 11 build 22000.132 (KB5005190) for Windows Insiders i Dev- og Beta-kanalene. Det er viktig å merke seg at operativsystemet vil fortsette å forbedre seg i de kommende månedene. Så nå kan du prøve mange, men ennå ikke alle de nye funksjonene som ble kunngjort under kunngjøringen av Windows 11. Spesielt er muligheten til å kjøre Android-applikasjoner fortsatt ikke tilgjengelig.

Byggekoden er 10.0.22000.132.co_release_svc_prod1.210805-1437. La oss nå se de viktigste endringene i dagens utgivelse.

Hva er nytt i Windows 11 Build 22000.132

Nye funksjoner

  • Den innebygde Chat-app fra Microsoft Teams er nå tilgjengelig for Windows Insiders i betakanalen. Microsoft lanserer nå en-til-en og gruppelyd- og videosamtaler, med mange nyttige funksjoner. Microsoft nevner spesielt disse:
    • Du kan opprette og bli med i møter.
    • Du kan slå mikrofonen og kameraet på eller av og velge dine foretrukne høyttalere, mikrofon og kamera med enhetsinnstillinger.
    • Du kan administrere møteinformasjon og alternativer.
    • Du kan dele skjermen din, se deltakerlisten, gi møtedeltakere adgang fra lobbyen, chatte og se folks video i en gallerivisning.
  • Innboks-appene mottok bemerkelsesverdige oppdateringer. Det er et nytt klippeverktøy for Windows 11, oppdatert Kalkulator-app og oppdaterte Mail- og Kalender-apper. Apper rulles ut til Windows Insiders i Dev Channel!

Microsoft Store-oppdateringer

Redmond-selskapet begynner å rulle ut Store-oppdateringen (versjon 22108.1401.0) med automatisk rulling på Spotlight, ny spill-PDP (produktdetaljside)-design, og den nye vurderings- og anmeldelser-dialogen til Windows Insiders i betaversjonen Kanal.

Tradisjonelt kommer den nye konstruksjonen med mange reparasjoner, og inkluderer også en rekke kjente problemer. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese dem nøye i offisiell kunngjøring.

Windows 10 Fjern standardtemaarkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Fiks utviklermodus i Windows 10 Build 17672

Fiks utviklermodus i Windows 10 Build 17672

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenUtviklermodus i Wi...

Les mer

Chrome for å få Web Share API-støtte på skrivebordet

Chrome for å få Web Share API-støtte på skrivebordet

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenGoogle Chrome får ...

Les mer