Windows Tips & News

Windows 11 vil snart få intensitet og fargeboost for fargefiltre

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Først introdusert med Windows 10, ser tilgjengelighetsfunksjonen for fargefiltre noen forbedringer i Windows 11. I tillegg til fargemodus, legger Windows 11 Build 25921 til noen nye alternativer for å endre intensitet og fargeøkning.

Annonse

Fargefiltre endre fargepaletten på skjermen og kan hjelpe deg å skille mellom ting som bare er forskjellige etter farge. Fargefiltre-funksjonen har vært en del av Ease of Access-systemet siden Windows 10. Den gir forskjellige alternativer som gråtoner, invertert, gråtoner invertert, Deuteranopia, Protanopia og Tritanopia klassiske filtre.

Fra og med Bygg 25921, som nylig ble utgitt til kanariske kanalinnsidere, har den aktuelle Innstillinger-siden fått to nye styrelinjer som endrer fargeintensitet og fargeøkning. Som det følger av navnene deres, gjelder de nye alternativene kun for fargerike filtre, siden de ikke kan gjøre noe nyttig for filtre som "Gråtoner".

For å endre dem, åpne

Innstillinger, navigere til Tilgjengelighet > Fargefiltre, og slå på vekslealternativet med samme navn. Du finner de to nye alternativene under listen over filtre.

Fargeintensitet Fargestøvler i Windows 11 Fargefiltre

Den øvre styrelinjen er ansvarlig for fargeintensiteten. Den andre er for fargestøvler. Til slutt er "reset"-knappen under dem for å angi standardverdier for begge.

På sin moderne måte deler ikke Microsoft mye i offisielle kunngjøringer for kanariske kanalbygg. Det samme er for Build 25921 - endringsloggen nevner ikke den nye tilgjengelighetsfunksjonen. Takk til Xeno for å finne og dele det.

Windows 11 Build 25921 er også kjent for å ta med seg HDR-bakgrunnsstøtte, rike forhåndsvisninger av miniatyrbilder (verktøytips) for skyfiler på Start, en forbedret funksjon for virtuelle skrivebord som nå viser skrivebordsnavn, og en nyere Teams (gratis) opplevelse som erstatter Chat i oppgavelinjen. Du vil finne detaljer her.

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Hvis du liker denne artikkelen, vennligst del den ved å bruke knappene nedenfor. Det vil ikke ta mye fra deg, men det vil hjelpe oss å vokse. Takk for støtten!

Annonse

Slik deaktiverer du hopplister i Windows 10

Slik deaktiverer du hopplister i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSom du kanskje all...

Les mer

Windows 10 har en gjennomsiktig startmeny med mindre startknapp

Windows 10 har en gjennomsiktig startmeny med mindre startknapp

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWzor, den berømte ...

Les mer

Legg til hjemmegruppe-kontekstmeny i Windows 10

Legg til hjemmegruppe-kontekstmeny i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenDu kan legge til e...

Les mer