Windows Tips & News

Microsoft kan snart legge til AI til kamera-, klippe- og bilder-apper på Windows 11

click fraud protection

Microsoft fortsetter å eksperimentere med kunstig intelligens-drevne funksjoner i programvaren. Nå ønsker Redmond-programvaregiganten å legge til AI-baserte funksjoner til noen av innboksappene i Windows 11. Noen av tilleggene kan imidlertid kreve en Neural Processing Unit (NPU) eller en Machine Vision Processor (VPU).

Bilder-appen

Bilder-appen kan få en funksjon som lar deg identifisere personer og objekter i bilder. Det kan også tillate fjerning av unødvendige gjenstander fra bilder. En lignende funksjon er populær på Android- og iOS-smarttelefoner, så det er ikke overraskende at Microsoft legger til det samme.

Klippeverktøy og kamera

Snipping Tool-appen vil få teknologi for optisk tegngjenkjenning (OCR). Det vil tillate å trekke ut tekst fra et bilde for etterfølgende kopiering til utklippstavlen. I tillegg har OCR-teknologi allerede dukket opp i interne konstruksjoner av kameraapplikasjonen.

Maling

Og til slutt prøver Microsoft å bringe generativ kunstig intelligens inn i Paint-appen. Teknologien er ment å være basert på Bing Image Creator. Brukere vil kunne be Paint om å tegne et bilde med visse parametere med AI.

For øyeblikket er utgivelsesdatoen for disse oppdateringene ikke kjent. Samtidig har Microsoft til hensikt å implementere mer aktivt kunstig intelligens i Windows, og slike endringer er et logisk skritt i denne retningen.

Kilde

Hvis du liker denne artikkelen, vennligst del den ved å bruke knappene nedenfor. Det vil ikke ta mye fra deg, men det vil hjelpe oss å vokse. Takk for støtten!

Windows 10 Nye kommandopromptfargearkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Slik deaktiverer du Game Bar Tips i Windows 10

Slik deaktiverer du Game Bar Tips i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 10 kommer ...

Les mer

Få nytt fargeskjema i ledetekst i Windows 10

Få nytt fargeskjema i ledetekst i Windows 10

Som du kanskje allerede vet, er det en nytt fargevalg i Windows 10 Fall Creators Update for ledet...

Les mer