Windows Tips & News

YouTube viser ikke anbefalinger med seerloggen deaktivert

click fraud protection

YouTube vil ikke lenger vise videoanbefalinger til brukere som har slått av nettleserloggen. Endringene trådte i kraft 8. august og vil gradvis rulles ut til alle brukere.

I stedet for anbefalte videoer, vises meldingen som forteller at seerloggen din er deaktivert på hovedsiden. Selskapet forklarte at denne endringen gjør tjenesten mer praktisk for de som foretrekker å søke etter videoer på egenhånd.

Fra og med i dag, hvis du har YouTube-seerloggen av og ikke har noen betydelig tidligere seerlogg, funksjoner som krever seerlogg for å gi videoanbefalinger vil bli deaktivert – som YouTube hjemmefôr. Dette betyr at fra og med i dag kan hjemmefeeden din se mye annerledes ut: du vil kunne se søkefeltet og veiledningen til venstre meny, uten innmating av anbefalte videoer, slik at du lettere kan søke, bla gjennom abonnerte kanaler og utforske emnefaner i stedet.

Imidlertid kan brukere som ønsker å beholde anbefalingene endre seerlogginnstillingene på Min aktivitetsside. Der finner du delen "YouTube-historikk" og slår den på hvis du har deaktivert den.

I tillegg tester YouTube en funksjon for kunstig intelligens for sammendrag av videoinnhold, som for øyeblikket er tilgjengelig for et begrenset antall brukere.

Hvis du liker denne artikkelen, vennligst del den ved å bruke knappene nedenfor. Det vil ikke ta mye fra deg, men det vil hjelpe oss å vokse. Takk for støtten!

Chrome 86 skjuler HTTPS og WWW i adressefeltet som standard

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

AppManager Store-appen utvider apper og funksjoner i Windows 10-innstillingene

AppManager Store-appen utvider apper og funksjoner i Windows 10-innstillingene

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenEn ny app har land...

Les mer

Endre Translucent Selection Rectangle Color i Windows 10

Endre Translucent Selection Rectangle Color i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenDet gjennomskinnel...

Les mer