Windows Tips & News

Bing vil vise AI-genererte shoppinganbefalinger

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Bing, søkemotoren laget av Microsoft, vil nå inkludere AI-genererte anbefalinger. De vises når du søker etter produkter. Forslagene er gitt som en tabell, og gir en sammenlignende analyse av lignende produkter fra forskjellige produsenter.

Annonse

AI-motoren vil samle informasjonen fra offisielle nettsider til produktprodusenter. I tillegg planlegger Microsoft å gjøre disse AI-genererte anbefalingene tilgjengelige i Bing Chat og Edge-sidefeltet. Så de vil alltid være under brukernes fingertupper.

Bing-kjøpsforslag 1Bing-kjøpsforslag 2

Å ha en produktsammenligningstabell er en praktisk og rask måte å velge mellom ulike produkter som er tilgjengelige på markedet, så lenge AI gir riktig informasjon. De AI-assisterte søkeanbefalingene er allerede tilgjengelige i USA og rulles nå ut for andre markeder.

Sammenligningstabell

I tillegg til sammenligningstabellen vil Bing-søkemotoren samle produktanmeldelser fra ulike forhandlere. På denne måten vil du ikke bare kunne sammenligne produkter, men du vil også raskt finne ut hva andre synes om dem og hva deres erfaring med produktet er. Det bør også være nyttig når du skal ta en kjøpsbeslutning.

Gjennomgå innsikt

I tillegg lander enda en forbedring i Edge-nettleseren. Den er i stand til å spore prisene, og hvis den faller for produktet du har kjøpt, vil nettleseren tilby å kontakte selgeren på brukerens vegne for refusjon. Den vil automatisk komponere et meldingsutkast til selgeren, og effektivisere prosessen slik at brukere potensielt kan motta prisjusteringer.

Prissporing

Microsoft tar bruken av kunstig intelligens på alvor for å hjelpe brukeren med nettkjøp. Ved å bringe med AI-assisterte anbefalinger, aggregerte anmeldelser og prissporingsmuligheter, Bing + Edge par er i ferd med å bli et kraftig verktøy for å lære omfattende informasjon, innsikt og muligheter tilgjengelig i marked.

Kilde

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Hvis du liker denne artikkelen, vennligst del den ved å bruke knappene nedenfor. Det vil ikke ta mye fra deg, men det vil hjelpe oss å vokse. Takk for støtten!

Annonse

Fjell-tema for Windows 8

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Windows 10 veikartarkiver

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Slik aktiverer du navnevindualternativet i Microsoft Edge

Slik aktiverer du navnevindualternativet i Microsoft Edge

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenSlik aktiverer du ...

Les mer