Windows Tips & News

Chrome har blitt 10 % raskere de siste tre månedene

click fraud protection

Google har detaljert endringene de har gjort i nettleseren de siste tre månedene. Disse forbedringene gjorde det bemerkelsesverdig raskere. Optimaliseringsinstruksjonene inkluderer raskere DOM-parsing og JS-håndtering.

Ifølge Google har Chrome-skrivebordet forbedret ytelsen med 10 % i Speedometer 2.1-nettleserens benchmark, som er utviklet av Apple. I tillegg delte selskapet separate ytelsesreferanser for Chrome på Android, som viste en hastighetsøkning på 30 % ved å kjøre den samme referansen.

Google har gjort flere justeringer for å forbedre Chromes stasjonære ytelse, noe som resulterte i en Speedometer-score på 390 i den kommende versjonen 113. Her er noen av endringene.

Komprimering og dekompresjon av pekere fungerer nå mye raskere.

Optimaliseringen av HTML-parsing inkluderer også raske baner for innerHTML ved oppdatering av en nettsides DOM via Javascript.

I tillegg har Google optimalisert JS Object.prototype.toString- og Array.prototype.join-metodene, samt gjort målrettede forbedringer i CSS sin InterpolableColor.

Til slutt, for å få Chrome til å kjøre raskere på nyere Android-enheter, bruker Google nå et spesielt sett med kompilatorflagg som tar hensyn til moderne maskinvare. Ved å implementere de nevnte oppgraderingene kan brukere forvente en forbedret nettleseropplevelse og økt komfort under deres daglige nettsøk. I tillegg vil andre applikasjoner som er basert på Chromium tjene på disse endringene, inkludert Apples WebKit som brukes i Safari. Det er verdt å merke seg at noen av disse oppgraderingene allerede er innlemmet i Safaris kodebase.

Du finner flere detaljer i den offisielle blogg innlegg.

Hvis du liker denne artikkelen, vennligst del den ved å bruke knappene nedenfor. Det vil ikke ta mye fra deg, men det vil hjelpe oss å vokse. Takk for støtten!

Utfør avanserte søk i Windows 10 Mail

Utfør avanserte søk i Windows 10 Mail

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenWindows 10 inklude...

Les mer

Rural Landscapes themepack Archives

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Microsoft Office Alt-i-ett Android-app er generelt tilgjengelig

Microsoft Office Alt-i-ett Android-app er generelt tilgjengelig

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenTilbake i november...

Les mer