Windows Tips & News

Microsoft oppdaterer endelig Windows 11 22H2 med Filutforsker-faner, Android-apper og mer

click fraud protection
ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Microsoft lanserer settet med nye funksjoner, tidligere kjent som "Moment 1" til alle som kjører Windows 11 2022 Update. Den inkluderer filutforsker med faner, foreslåtte handlinger, oppgavelinjeoverflyt og oppgavebehandling i høyreklikkmenyen på oppgavelinjen, og forbedret Windows Share-opplevelse. Dessuten er det en oppdatert Bilder-app som kommer til brukere innen slutten av denne måneden. Dessuten er Android-apper på Windows nå generelt tilgjengelige i 31 land med Amazon Appstore. Endelig er det en ny ny sport- og underholdningsapp, ESPN.

Annonse

De fleste av disse funksjonene var tilgjengelige for Insiders i Dev-kanalen før utgivelsen av Windows 11 22H2, men den endelige versjonen av operativsystemet inkluderte dem ikke. Microsoft introduserte i stedet et nytt oppdateringssystem som leverer nye funksjoner i bølger, internt kjent som "Øyeblikk". Det vi ser i dag er oppdateringen "Moment 1"..

Her er detaljene.

Innholdgjemme seg
Filutforsker med faner
Foreslåtte tiltak
Forbedringer på oppgavelinjen
Nye delingsalternativer
Bilder-appen
Android-apper på Windows 11
Nye sports- og underholdningsapper

Filutforsker med faner

Appen har et redesignet layout med faner og et nytt venstreområde der festede mapper forblir i sin egen seksjon.

Filutforsker med faner

Filutforsker inkluderer en omarbeidet navigasjonsrute (det venstre området). Den har nå mer fremtredende seksjoner, og flytter de festede mappene utenfor "Hjem"-plasseringen til venstre. I stedet for å være organisert i en trevisning, vises de nå som individuelle ikoner i sin egen seksjon. OneDrive vises nå som det andre ikonet fra toppen, rett under Hjem-ikonet. De klassiske elementene, som denne PC-en, nettverket osv., er i den tredje nederste delen.

Takket være faner kan du nå åpne flere mapper i samme vindu. I likhet med nettleserfaner kan du omorganisere dem med dra-n-slipp. Du kan også administrere dem med hurtigtaster.

  • Ctrl + T - åpne en ny fane
  • Ctrl + W - lukk gjeldende fane
  • Ctrl + Tab / Ctrl + Skifte + Tab - veksle mellom faner frem og tilbake.

Foreslåtte tiltak

Windows kan nå oppdage et telefonnummer eller en dato i teksten. Den fremhever dem, noe som gjør det enkelt å klikke og ringe med Phone Link, Teams eller Skype, eller klikk for å planlegge en avtale, legge til en hendelse i Kalender-appen og inkludere personen du kommuniserte med på din invitere.Foreslåtte handlinger på en nettside

Forbedringer på oppgavelinjen

Når du høyreklikker på oppgavelinjen, vil du se alternativet Task Manager. Det er en praktisk og kjent måte å starte appen som manglet i Windows 11.

Bygg 25211 Task Manager i oppgavelinjen kontekstmeny

Hvis du liker å feste eller kjøre mange apper samtidig, passer mange ikke til den tilgjengelige oppgavelinjen. Nå viser oppgavelinjen en ny overløpsmeny som lar deg se alle dine overfylte apper på ett sted.

ny oppgavelinje-overflyt-opplevelse

Nye delingsalternativer

Nå kan du dele informasjon med flere enheter. Med Deling i nærheten, kan du oppdage og dele innhold med flere enheter, inkludert PC-er. Du kan enkelt dele filer med flere oppdagbare enheter i nærheten direkte fra skrivebordet ditt, filutforsker, bilder, klippeverktøy, Xbox og annet apper.

Bilder-appen

En ny versjon av Bilder-appen kommer i slutten av oktober. Den kan nå vise bilder fra telefonen, kameraet, OneDrive og til og med iCloud (iCloud Store-appen er nødvendig). iCloud-integrasjon vil være tilgjengelig i november.

Icloud-bilder i Bilder-appen

Appen kommer også med en ny Minneopplevelse som dukker opp bilder du har lagret på OneDrive.

Android-apper på Windows 11

Amazon Appstore er nå generelt tilgjengelig i 31 land, inkludert Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Spania, Storbritannia, USA og mer. Den inkluderer nå mer enn 50 000 Android-apper som du kan kjøre på Windows 11.

Android-apper på Windows 11

Husk det installerer Google Play og sidelasting av APK-er er fortsatt ikke offisielt støttet scenario, men kan hjelpe deg med å få flere Android-apper i gang.

Nye sports- og underholdningsapper

Microsoft har annonsert en ny ESPN appen er tilgjengelig på Microsoft Store i 239 land. Hulu, Netflix, Discord, Vudu, Tubi, Crunchyroll, TikTok, Disney+ og Amazon Prime Video er allerede på appbutikken.

Nyheter App Espn

Microsoft er allerede gradvis i ferd med å rulle ut disse nye funksjonene og opplevelsene som en valgfri forhåndsutgivelse uten sikkerhetstiltak. De vil bli gjort bredt tilgjengelige for alle utgaver av Windows 11, versjon 22H2 i sikkerhetsoppdateringen fra november 2022.

Kilde: Microsoft

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsen

Hvis du liker denne artikkelen, vennligst del den ved å bruke knappene nedenfor. Det vil ikke ta mye fra deg, men det vil hjelpe oss å vokse. Takk for støtten!

Annonse

WinUI-drevet rundere utseende nådde Windows 10 innebygde apper

WinUI-drevet rundere utseende nådde Windows 10 innebygde apper

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenFor noen dager sid...

Les mer

Slik ser Windows 10 Sun Valley kontekstmenyer ut

Slik ser Windows 10 Sun Valley kontekstmenyer ut

For noen måneder siden begynte Microsoft å jobbe med et prosjekt, kodenavnet Sun Valley, som har ...

Les mer

Nettbrettmodus windows 10-arkiver

Nettbrettmodus er en spesiell berøringsskjermorientert modus i Windows 10. Når den er aktivert, e...

Les mer