Windows Tips & News

Panos Panay avslører at AI-funksjoner snart vil forbedre Windows 11 og Windows 12

click fraud protection

Microsofs EVP & Chief Product Officer Panos Panay under sin økt på AMDs CES 2023 nevnte betydelige endringer som kommer til neste generasjon operativsystem fra Redmond. Da han diskuterte AI-funksjoner i de nyeste AMD-brikkene, påpekte han at den nye programvaren vil bruke AI i stor grad og hvordan maskinvareløsninger vil hjelpe den.

Da han snakket om Ryzen 7040-seriens maskinvare, sa Mr. Panay følgende.

AI er vår tids definerende teknologi, det ligner ingenting jeg noen gang har sett før. Det transformerer bransjer, det forbedrer dagliglivet vårt på mange måter - noe av det ser du, noe av det ser du ikke -, og vi er akkurat nå i dette øyeblikket ved et vendepunkt. Det er her databehandling fra skyen til kanten blir mer og mer intelligent, mer personlig, og det hele gjøres ved å utnytte kraften til AI.

[..]

.. nå er AMD også i forkant av AI-teknologi, med Ryzen 7040-serien, sammen med Windows 11. Det er vårt neste skritt på denne reisen sammen

Etter det kaster han litt lys over hvordan AI vil bli brukt i de kommende Windows-utgivelsene. Mens AI allerede er integrert i OS her og der, f.eks. i Bilder-appen, mer kommer. Microsoft er avhengig av denne teknologien, så den vil bli dypt integrert i neste Windows 11-versjoner, med Windows 12 som har flere nett-/skykomponenter sterkt drevet av AI.

AI kommer til å gjenoppfinne hvordan du gjør alt på Windows, bokstavelig talt. Som disse store generative modellene, tenk språkmodeller, kodegenerasjonsmodeller, bildemodeller; disse modellene er så kraftige, så herlige, så nyttige, personlige. Men de er også veldig dataintensive, så vi har ikke klart dette før. Vi har aldri sett disse intense arbeidsbelastningene i denne skalaen før, og de er her. Det vil trenge et operativsystem som visker ut linjen mellom sky og kant, og det er det vi gjør akkurat nå

På denne måten kan Windows 12 ha et krav om spesiell AI-støtte av maskinvare. Microsoft investerer aktivt i OpenAI-prosjektet og jobber for å overlade Bing med ChatGPT, et naturlig språkbehandlingsverktøy som bruker AI. Det kan gjøre Bing mer brukervennlig, og polere søkeresultatene med ekstra relevans.

Kilder: #1, #2

Hvis du liker denne artikkelen, vennligst del den ved å bruke knappene nedenfor. Det vil ikke ta mye fra deg, men det vil hjelpe oss å vokse. Takk for støtten!

Begrens Windows Update-båndbredde for bakgrunn i Windows 10

Begrens Windows Update-båndbredde for bakgrunn i Windows 10

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenFra og med Windows...

Les mer

Få den klassiske Åpne med-dialogen på Windows 8.1 og Windows 8 ved å bruke OpenWith Enhanced

Få den klassiske Åpne med-dialogen på Windows 8.1 og Windows 8 ved å bruke OpenWith Enhanced

I Windows, når du dobbeltklikker på en fil, åpnes den i standardprogrammet som er registrert for ...

Les mer

Microsoft har fjernet manuelle utsettelser fra Windows Update for Business

Microsoft har fjernet manuelle utsettelser fra Windows Update for Business

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft har endr...

Les mer