Windows Tips & News

Microsoft Store gjør det enklere å finne og få digitale vedleggstilbud tilgjengelig for enheten din

click fraud protection

Sammen med Windows 11 Build 25236 får Insiders en oppdatert Microsoft Store. Versjon 22210.1401.+ inkluderer to forbedringer. En av dem vil hjelpe deg med å finne spill som følger med enheten din, og den andre gir mer adaptiv design for søkeproduktkort.

Oppdag og løs inn tilbud som er tilgjengelige med din nye PC: Vi har gjort det mye enklere for deg å oppdage at enheten din kom med digitale vedleggstilbud (Office, Game Pass eller frittstående spill) og løse den inn.

Forbedre søkekortresultatene mens du ruller UX: Vi har optimert layout- og gjengivelsesarkitekturen vår for søkekortresultater for å gi en mye jevnere rulling og endre størrelse – spesielt på enheter med lite strøm

Microsoft ruller regelmessig ut Store-oppdateringer til Insiders. Innholdsoppføringen er i fokus for deres oppmerksomhet. For bare noen få bygg siden fikk den en endring som tydelig viser om et spill tilgjengelig med Game Pass og pop-up trailere for å spare tid på surfing.

Windows 11 Build 25236 er en vedlikeholdsutgivelse. Til tross for at den er i Dev-kanalen, inkluderer den ikke nye funksjoner forvent nye søketips. Men selv disse tipsene er ikke tilgjengelige for alle.

Hvis du liker denne artikkelen, vennligst del den ved å bruke knappene nedenfor. Det vil ikke ta mye fra deg, men det vil hjelpe oss å vokse. Takk for støtten!

Edge Collections vil snart motta inspirasjonsfeed, Follow Creators og mer

Edge Collections vil snart motta inspirasjonsfeed, Follow Creators og mer

ANBEFALT: Klikk her for å fikse Windows-problemer og optimalisere systemytelsenMicrosoft har offi...

Les mer

Last ned Last ned Dark night v1.0.1 Skin for AIMP3

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjen...

Les mer

Sergey Tkachenko, forfatter ved Winaero

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjen...

Les mer