Windows Tips & News

Sikkerhetsgrunnlag for Microsoft Edge 87

click fraud protection

Microsoft har gjort den nye sikkerhetsbaselinjen tilgjengelig for nedlasting for Microsoft Edge 87. Den beskriver innstillinger som administratorer kan aktivere eller deaktivere, inkludert de riktige registerbanene som kontrollerer denne eller den funksjonstilstanden.

Det nye dokumentet avslører ikke nye sikkerhetsalternativer, de forblir de samme siden Microsoft Edge 85. Når vi snakker om funksjoner, introduserte Microsoft Edge versjon 87 15 nye datamaskininnstillinger, 15 nye brukerinnstillinger og fjernet 1 innstilling. Det er et regneark som viser de nye innstillingene for å gjøre det lettere for deg å finne dem.

Alle tilgjengelige innstillinger for Microsoft Edge er dokumentert her, og alle tilgjengelige innstillinger for Microsoft Edge Update er dokumentert her.

Referere til Microsoft Security Compliance Toolkit 1.0 for å laste ned prosjektdokumentasjonen, gruppepolicyer og lære mer om den anbefalte konfigurasjonen.

Oppdateringen kan være interessant for systemadministratorer som distribuerer edge i organisasjoner. Videre kan avanserte brukere lære om begrensninger som Edge støtter.

Last ned Fauna Themepack Archives

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Windows 10 Build 18890 (20H1, Fast Ring)

Windows 10 Build 18890 (20H1, Fast Ring)

2 svarMicrosoft slipper en ny versjon fra 20H1-utviklingsgrenen. Bygg 18890 inkluderer ikke nye f...

Les mer

Last ned Noto-fonter for Windows 10

Last ned Noto-fonter for Windows 10

2 svarFor fem år siden startet Google et prosjekt for å lage en font som skal dekke alle mulige s...

Les mer