Windows Tips & News

Windows 11 build 22621.160 bringer Filutforsker-faner til betakanalen

click fraud protection

Microsoft lanserte i dag en ny versjon til Insiders som kjører Windows 11 i betakanalen. Som du kanskje allerede vet, beholder Microsoft i Beta RTM-bygg av Windows 11 versjon 22H2. Nå kan vi forvente faner i File Explorer inkludert i OS denne høsten.

Mens faner har vært oppdaget av entusiaster i mars introduserte Microsoft dem bare offisielt for bare tre dager siden med Bygg 25136. Dagens kunngjøring er den samme, siden faner ble tilbakeportert fra Dev-kanalen til Beta. Selv kjente problemer er de samme.

Hva er nytt i Windows 11 build 22621.160

For å hjelpe deg med å jobbe på tvers av flere steder samtidig, har tittellinjen til File Explorer nå faner.

Filutforsker med faner i Windows 11 Build 22621.160

File Explorer introduserer også et fornyet oppsett av venstre navigasjonsrute som gjør det enkelt for deg å navigere til mapper som betyr noe for deg. Den oppdaterte organisasjonen gir enkel tilgang til dine festede og ofte brukte mapper (rask tilgang) og OneDrive-skyprofiler lagt til Windows. OneDrive-skyprofiler gjenspeiler brukerens navn knyttet til kontoen.

Kjente Windows-mapper som er tilgjengelige som standard i navigasjonsruten, vises ikke lenger under Denne PC-en for å holde den visningen fokusert for PC-ens stasjoner. Når du navigerer til mapper som synkroniseres med OneDrive, for eksempel dokumenter, bilder osv., vises adressefeltet viser den riktige banen for å gi klarhet når mappene dine er i skyen kontra når de er lokale til deg.

Microsoft bemerket at de bruker en gradvis utrulling av filutforsker-fanefunksjonen, så de er kanskje ikke tilgjengelige for deg etter oppgradering til denne versjonen. I dette tilfellet, følg vår detaljerte veiledning for hvordan aktivere faner i filutforsker. Det vil fungere for betakanalen.

Kjente problemer

Pil opp er feiljustert i Filutforsker-fanene. Dette vil bli fikset i en fremtidig oppdatering.

Det offisielle blogginnlegget er her.

Hvis du liker denne artikkelen, vennligst del den ved å bruke knappene nedenfor. Det vil ikke ta mye fra deg, men det vil hjelpe oss å vokse. Takk for støtten!

Last ned Last ned Tristania AIO v1.4.1 Skin for AIMP3

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Last ned Last ned T-White Skin for AIMP3

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer

Last ned Last ned Sedoo Skin for AIMP3

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjenn...

Les mer